Rolf ontwikkelingsmaterialen

Heerlijk spelen... en meteen leren!

Veel van ons zijn er zelf mee opgegroeid. De driewielers, houten puzzels, spellen en ontwikkelingskisten van Rolf. Deze educatieve materialen dragen het bekende Rolf logo en zijn herkenbaar aan het robuuste basismateriaal, de heldere kleuren en de speciale tekeningen.

Rolf ontwikkelingsmaterialen

Uniek element is dat al deze producten in Nederland ontwikkeld en geproduceerd zijn. Daarnaast staan ze garant voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Het is dan ook niet voor niets dat je de Rolf producten wereldwijd kunt tegenkomen. Je herkent de Rolf ontwikkelingsmaterialen in onze webshop aan het Rolf logo naast de productomschrijving.

Woensdag 6 februari 2019: inspiratiemiddag De nieuwe onderbouw in het centrum van het onderbouw-onderwijs in NL.

Met de aantrekkelijke Rolf materialen gaan kinderen direct aan de slag. Ze zijn bedoeld om van te leren en gemaakt om eindeloos mee te spelen. Ongemerkt stimuleer je hiermee belangrijke ontwikkelingsgebieden, waaronder:

  • Taal
  • Ruimtelijk inzicht
  • Motoriek
  • Sociaal-emotionele vaardigheden

Ontdek hoe de Rolf puzzels tot leven komen met de iPad. 

We willen jou de beste gebruikerservaring geven op onze website en webshop. Daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om de website beter te laten werken. Hiermee kunnen wij en - met de Rolf groep samenwerkende partijen - jouw internetgedrag volgen en advertenties relevant maken. Als je verder gaat op onze website dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie is te lezen bij Privacy en Cookies.