Jonge Kind en ICT

Kleuters spelenderwijs laten kennismaken met ICT

Vormen herkennen, kleuren leren, liedjes zingen of zomaar een gezellig filmpje kijken. Peuters en kleuters grijpen graag naar de smartphone of tablet van hun ouders. Het is logisch dat ICT en jonge kinderen ook op school en in de kinderopvang een onderwerp is. Maar waar begin je? En hoe pak je dit op een verantwoorde manier aan?

Doe de ICT-scan 

Met onze ICT-scan krijg je inzicht in de stand van zaken rond ICT en mediagebruik. We onderzoeken of jullie visie en doelen, de aanwezige software en content, jullie kennis en vaardigheden en de ICT-infrastructuur met elkaar in evenwicht zijn. Met de informatie uit deze scan kunnen onze adviseurs je nog beter helpen om je wensen rond de inzet van ICT te realiseren.

Wil je liever direct aan de slag?

Wil je praktische handvatten over het inzetten van ICT middelen in de onderbouw? Onze partner OinO-Advies kan je hierbij helpen. De trainingen zijn praktisch, inspirerend en ondernemend. Ze worden gegeven door de beste trainers, die over een ruimte ervaring beschikken in het onderwijs.

We willen jou de beste gebruikerservaring geven op onze website en webshop. Daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om de website beter te laten werken. Hiermee kunnen wij en - met de Rolf groep samenwerkende partijen - jouw internetgedrag volgen en advertenties relevant maken. Als je verder gaat op onze website dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie is te lezen bij Privacy en Cookies.