NULL

Opleidingen en trainingen

Het belang van 'leven lang leren'

Direct contact

Danielle Diele
Danielle Diele

Business Unit manager

Als we in deze veranderende wereld niet mee veranderen, staan we stil en raken we op achterstand. Wij willen ervoor zorgen dat alle professionals, in het onderwijs en de kinderopvang, elke ontwikkeling een grote stap vóór blijft. Dit doen we door onderwijskundige trainingen in verschillende ontwikkelgebieden aan te bieden. 

Digitale Geletterdheid

Hoe geef je handen en voeten aan digitale geletterdheid binnen je organisatie met een heldere formulering van een passend ICT-beleid en met een keurige uitvoering hiervan? Van een post-HBO opleiding voor leerkrachten tot begeleiding van en ICT-coach en het bestuur, wij denken graag met je mee!
Opleiding Digitale Geletterdheid

Pedagogisch Coach

Een pedagogisch coach heeft als doel collega’s te helpen het beste uit zichzelf te halen. Maar hoe doe je dit precies? Tijdens onze opleiding doorloop je een ontwikkelingsproces onder begeleiding van een ervaren coach. Hier leer je kwaliteiten van collega’s te herkennen en uit te bouwen, non verbale communicatie te signaleren en ontwikkeling inzichtelijk maken. Meer weten over onze opleiding pedagogisch coach?
Opleiding Pedagogisch Coach

Pedagogisch Beleidsmedewerker

Als pedagogisch beleidsmedewerker houd je je bezig met het ontwikkelen en uitvoeren van het pedagogisch beleid en het coachen van pedagogisch medewerkers bij hun werkzaamheden. Door het volgen van de e-learning Professioneel Pedagogisch Beleidsmedewerker (PPB) krijg je meer inzicht in de strategie en het management van jouw kinderopvangorganisatie.
E-learning Pedagogisch Beleidsmedewerker

Kind in Beeld Trainingen

Instituut Kind in Beeld verzorgt lezingen, studiedagen, workshops en opleidingen rondom het visueel leren en werken. Wil jij meer weten over de visuele en verbale leerstrategie van leerlingen, de valkuilen en de te signaleren kenmerken?
Trainingen Kind in Beeld

Meer weten over opleidingen en trainingen?

We denken en helpen graag met je mee met het inventariseren en samenstellen van de scholingsbehoefte. Heb je vragen over opleidingen en trainingen? Neem dan contact met mij op.

Direct contact
Danielle Diele
Danielle Diele

Business Unit manager

Niet de oplossing gevonden die je zocht?

Kijk gerust eens rond in ons aanbod