bool(false)

Interim professionals – wervingspool

Samen verhelpen we ondercapaciteit in het onderwijs

Meer weten?

Philippe de Kort - de Rolf groep
Philippe de Kort

Interim Professionals

Scholen of besturen lopen vaak tegen de uitdaging aan om vacatures op korte termijn in te vullen. Daarom zijn ze vaak op zoek naar een vervanger. Bijvoorbeeld voor iemand die met zwangerschapsverlof gaat of voor iemand die tijdelijk weg is door ziekte. Maar vaak ook zijn besturen op zoek naar een leidinggevende die een verandertraject goed kan uitvoeren. Daar willen wij ze – samen met jou – graag bij helpen!

Schrijf je direct in!

Interim functies in het onderwijs

  • Bestuurder Primair Onderwijs
  • Directeur Primair Onderwijs
  • Interne Begeleider Primair Onderwijs

Over ons

Wij houden van leren, sterker nog: we zijn er vol van! Daarom helpen we professionals in het primair onderwijs en de kinderopvang om elke dag het allerbeste uit ieder kind te halen. Door mee te denken, mee te doen én door ál onze kennis over de ontwikkeling van kinderen te delen. Wij helpen scholen en besturen met het tijdelijk vervullen van bovenstaande functies.

Waarom kiezen voor de Rolf groep?

Expertise in het onderwijs

Groot netwerk van scholen en besturen

Persoonlijke begeleiding van Philippe

Meld je snel aan voor onze interimpool!

Scholen en onderwijsinstellingen helpen bij het probleem van ondercapaciteit?  Wij matchen de juiste opdrachten aan de Interim Professionals uit onze interimpool! Meld je snel aan en we nemen snel contact op om je aan een geschikte opdracht te matchen.

Schrijf je in!
Philippe de Kort - de Rolf groep
Philippe de Kort