bool(false)

Interim professionals – plaatsingspool

De oplossing voor tijdelijke ondercapaciteit

Meer weten?

Philippe de Kort - de Rolf groep
Philippe de Kort

Interim Professionals

Als school of bestuur loop je soms tegen een vacature aan die snel of tijdelijk moet worden opgevuld. Denk bijvoorbeeld aan een directielid of bestuurder die met zwangerschapsverlof gaat of een interne begeleider die uitvalt in verband met ziekte. Hierbij helpen we je graag. Onze interim poule biedt tijdelijke of langdurige vervanging voor verschillende functies in jullie organisatie. Wij geloven erin dat de beste oplossingen beginnen bij de gedeelde liefde voor het onderwijs en de gedrevenheid om iedere dag het beste uit ieder kind te halen. Laat ons meedenken en helpen in oplossingen, voor de vraagstukken die spelen binnen jullie organisatie.

Schrijf je direct in!

Interim functies in het onderwijs

  • Bestuurder Primair Onderwijs
  • Directeur Primair Onderwijs
  • Interne Begeleider Primair Onderwijs

Over ons

Wij houden van leren, sterker nog: we zijn er vol van! Daarom helpen we professionals in het primair onderwijs en de kinderopvang om elke dag het allerbeste uit ieder kind te halen. Door mee te denken, mee te doen én door ál onze kennis over de ontwikkeling van kinderen te delen. Wij helpen scholen en besturen met het tijdelijk vervullen van bovenstaande functies.

Waarom kiezen voor de Rolf groep?

Expertise in het onderwijs

Groot netwerk van scholen en besturen

Persoonlijke begeleiding van Philippe

Hoe kunnen onze interim professionals jou helpen?

Onze poule bestaat uit interimmers met kwalitatief goede expertise en uitgebreide ervaring. Daarnaast blijven we ons altijd verdiepen en doorontwikkelen en delen we onze opgedane kennis. Op die manier kunnen we samen met jou een leven lang blijven leren. We geloven in de eigen kracht van de professional en moedigen je aan om deze kracht in te zetten. Vanuit deze visie kunnen jullie ook na de interim-periode weer op goede voet verder.

Onze interim professionals hebben uitgebreide ervaring met veranderprocessen. Ze zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van structuur, het positioneren van een team en de school en ze kunnen mensen enthousiasmeren en verbinden aan processen. Ook het terugbrengen van rust en orde en het optimaliseren van ouderbetrokkenheid zijn sterke punten. Neem snel contact op om te bespreken hoe we elkaar verder kunnen helpen! Wij zullen zo snel mogelijk reageren en – indien beschikbaar – een passende interim professional aan je voorstellen.

Meld je snel aan voor onze interimpool!

Scholen en onderwijsinstellingen helpen bij het probleem van ondercapaciteit?  Wij matchen de juiste opdrachten aan de Interim Professionals uit onze interimpool! Meld je snel aan en we nemen snel contact op om je aan een geschikte opdracht te matchen.

Schrijf je in!
Philippe de Kort - de Rolf groep
Philippe de Kort