NULL

Kidsmaster kennismakingsactie

5 leerling accounts + online introductie eCoach voor €100,00

Kidsmaster

icoon klantenservice
Malouk van der Kooy Versteeg

Manager projecten digitale leermiddelen/Product owner Kidsmaster

Kidsmaster

Probeer Kidsmaster nu als je bonuscollega 

‘Help, waar haal ik de tijd vandaan om ook nog de meerkunners uit mijn klas uit te blijven dagen?!’ Herkenbaar? Er zijn heel veel les ideeën en programma’s voor deze kinderen beschikbaar, maar vaak is de factor tijd een knelpunt. Kidsmaster biedt leerkrachten en meerkunners de oplossing.
In digitaal aanbod vonden wij het antwoord op de behoefte om verrijking aan te bieden zonder dat de werkdruk hoger wordt. Meerkunners kunnen op eigen tempo en niveau met aantrekkelijke programma’s aan de slag in én buiten het klaslokaal. Dit maakt dat iedere leerkracht het programma kan aanbieden op een manier die het best bij zijn of haar klassituatie past. 

Normaal bedragen de kosten voor Kidsmaster €27,50 per leerling per jaar, maar we laten je graag voordelig kennis maken met Kidsmaster! Tijdelijk kun je Kidsmaster met 5 kinderen uitproberen voor maar €100,00 en om je op weg te helpen krijg je daar een gratis introductieles t.w.v. €50,00 bij. Vul het formulier in en we nemen contact met je op!

Kidsmaster bespaart tijd en biedt diepgang

Je hebt meerkunners in je groep. Die wil je uit blijven dagen. Laten doorleren en verveling voorkomen. Aan de slag zetten op hun niveau. Niet uit het oog verliezen. Interessante lessen voorschotelen. En vragen beantwoorden zodat ze verder kunnen. Simpel! Zie ons als je collega die precies al die dingen uit handen neemt. Zo kunnen jij en de meerkunners gewoon door. Meer uitdaging voor meerkunners, geen uitdaging meer voor jou.

Wat biedt Kidsmaster?

Verrijkingsles

De meerkunners volgen digitale interactieve lessen in bèta vakken zoals Engels, wiskunde en science. Deze lessen worden gegeven in het Engels, Duits of Spaans en bieden daarmee een dubbele uitdaging. 

Tijdbesparing

Dankzij de combinatie van een feedback systeem en een persoonlijke eCoach, besparen we waardevolle tijd van jou als leerkracht.

Personal eCoach

De eCoach staat in direct contact met de kinderen via onze online support desk. De eCoach zorgt voor nieuwe opdrachten en beantwoord eventuele vragen van de meerkunner. 

Nu voor €100,00: 5 leerling accounts + online introductieles van eCoach

  • Toegang tot het Kidsmaster leerplatform
  • Keuze uit 3 vakken
  • eCoach voor hulpvragen
  • 24/7, zelfstandig en op eigen tempo en niveau
  • Introductieles t.w.v. €50,00
  • Aan te schaffen t/m de zomervakantie, voor een frisse start in het nieuwe schooljaar!

Maak kennis met Kidsmaster 🤝

Na het invullen van het formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om Kidsmaster verder bij je te introduceren, zodat je er snel mee aan de slag kunt!  

Neem contact op