NULL

Meer uitdaging voor meerkunners, zonder meerwerk voor jou 

‘Help, waar haal ik de tijd vandaan om ook nog de meerkunners uit mijn klas uit te blijven dagen?!’ Herkenbaar? Er zijn heel veel les ideeën en programma’s voor deze kinderen beschikbaar, maar vaak is de factor tijd een knelpunt. Kidsmaster biedt leerkrachten en meerkunners de oplossing.
In digitaal aanbod vonden wij het antwoord op de behoefte om verrijking aan te bieden zonder dat de werkdruk hoger wordt. Meerkunners kunnen op eigen tempo en niveau met aantrekkelijke programma’s aan de slag in én buiten het klaslokaal. Dit maakt dat iedere leerkracht het programma kan aanbieden op een manier die het best bij zijn of haar klassituatie past. 

Kidsmaster als je nieuwe collega 

Je hebt meerkunners in je groep. Die wil je uit blijven dagen. Laten doorleren en verveling voorkomen. Aan de slag zetten op hun niveau. Niet uit het oog verliezen. Interessante lessen voorschotelen. En vragen beantwoorden zodat ze verder kunnen. Simpel! Zie ons als je collega die precies al die dingen uit handen neemt. Zo kunnen jij en de meerkunners gewoon door. Meer uitdaging voor meerkunners, geen uitdaging meer voor jou.

Wat biedt Kidsmaster?

Verrijkingsles

De meerkunners volgen digitale interactieve lessen in bèta vakken zoals Engels, wiskunde en science. Deze lessen worden gegeven in het Engels, Duits of Spaans en bieden daarmee een dubbele uitdaging. 

Tijdbesparing

Dankzij de combinatie van een feedback systeem en een persoonlijke eCoach, besparen we waardevolle tijd van jou als leerkracht.

Personal eCoach

De eCoach staat in direct contact met de kinderen via onze online support desk. De eCoach zorgt voor nieuwe opdrachten en beantwoord eventuele vragen van de meerkunner. 

Voor elk niveau, zowel zelfstandig als klassikaal mogelijk

Het digitale programma van Kidsmaster is geschikt voor alle onderwijsniveaus op de basisschool. Kinderen kunnen zelfstandig werken aan geanimeerde lessen, waardoor differentiatie mogelijk is. Daarnaast is het programma ook geschikt voor klassikale lessen via het digibord. Doordat het lesmateriaal uit 12 leerjaren bestaat, is er voor ieder leerlingniveau een passend programma en is een doorlopende leerlijn van PO naar VO mogelijk.

Wat biedt Kidsmaster?

Meehelpende coach

Extra uitdaging voor de meerkunner mag natuurlijk niet ook een extra uitdaging zijn voor jou als leerkracht. Wij zijn die helpende hand die het begin niveau achterhaalt, de lessen klaarzet en vragen van kinderen beantwoord.

Dubbele uitdaging

De verrijkende lessen zijn niet alleen leuk, ze zijn ook nog eens in het Engels, Duits en Spaans. Dubbele uitdaging, maar ook dubbel zo leuk volgens de kinderen. Binnen de kortste keren groeien ze nog verder op meerdere vlakken.

Zo ziet het curriculum voor Engels er bijvoorbeeld uit:

Core Curriculum for English

Makkelijk inzicht

Dat je er geen omkijken aan hebt wil natuurlijk niet zeggen dat je niet op de hoogte blijft van de voortgang en ontwikkeling van je meerkunners. In makkelijke overzichten vind je alles in één oogopslag terug.

Goede verrijkende content

Een meerkunner moet natuurlijk aan de slag kunnen en de content moet dan ook goed zijn. Met Kidsmaster biedt je een extra uitdaging die aansluit op de behoeftes van de kinderen.Universeel curriculum KidsMaster

Voor kinderen v.a. groep 3

Omdat er in elke groep en bij elke leeftijd kinderen bijzitten die wel wat extra uitdaging kunnen gebruiken is het handig om niet op zoek te moeten naar verschillende oplossingen. Dus extra lessen voor alle kinderen vanaf groep 3.

Al vanaf €27,50 per leerling per schooljaar inclusief:

  • Keuze uit 3 vakken
  • eCoach voor hulpvragen
  • Leerling accounts kun je per kind afsluiten. Je sluit alleen een abonnement af voor een kind die ook daadwerkelijk behoefte heeft aan verrijking. Wel zo fair toch?
  • 24/7 zelfstandig leren op eigen tempo en niveau
  • webbased

Benieuwd wat Kidsmaster voor jou school kan betekenen?  

Wil je graag meer weten over Kidsmaster? Of wil je een introductieles inplannen? Neem vrijblijvend contact op via de contact button. 

Neem contact op