Direct contact?
Redmer Boschma
Neem contact op Redmer Boschma Accountmanager
Neem contact op

Als school is het erg belangrijk om een veilige ICT omgeving te hebben. Een slecht beveiligde ICT omgeving kan grote gevolgen hebben op je onderwijs en ondersteunende afdelingen. Denk aan een datalek, (bewuste) verstoring van ICT voorzieningen, manipulatie van data en misbruik van ICT voorzieningen. Je komt al snel ongewenste websites tegen, wat natuurlijk niet wenselijk is in de klas. Maar denk ook aan het doorklikken op links uit een ongewenste e-mail wat er voor kan zorgen dat privacygevoelige informatie in de verkeerde handen terecht komt. 

Security oplossingen voor scholen

Hoe zorg je er voor dat je de gevaren voor de ICT omgeving op jouw school minimaliseert? Wij denken graag met je mee. Op deze pagina hebben wij daarom de belangrijkste oplossingen voor je op een rij gezet.

Ontdek hoe we dat mogelijk maken

Multi-factor Authentication (MFA)

MFA staat voor Multi-factor Authenticatie. Het is een methode om de identiteit van een gebruiker te verifiëren bij het inloggen op een website of in een online software programma (bijv. Microsoft). Multi-factor Authenticatie zorgt ervoor dat er nog een extra stap nodig is voor het inloggen in een account. Denk dan bijvoorbeeld aan een sms of een authenticator-app. Door deze extra stap toe te voegen aan het inlog proces, verlaag je het risico op hacks en andere risico’s.