Direct contact?
Wendy van Eck
Neem contact op Wendy van Eck Sales consultant
Neem contact op

Nu steeds meer leerlingen in het primair onderwijs op een eigen Chromebook of Windows computer werken, neemt de behoefte van leerkrachten om hier digitale regie op te voeren toe. We spelen hierop in met de meekijkfunctie van ZuluConnect: een eenvoudig dashboard dat je volledige grip en controle geeft op je klas. Door deze extra functie zijn je leerlingen bovendien beter gefocust op hun werk, waardoor je lessen effectiever zijn.

Een meekijkfunctie met overzichtelijk dashboard 

Via een overzichtelijk dashboard zie je precies wat alle kinderen op hun Chromebooks of Windows computers doen en stuur je bij wanneer dat nodig is. Elke leerling krijgt persoonlijke aandacht van jou. Je switcht heel makkelijk tussen de individuele leerlingen en de hele groep. Met één druk op de knop stuur je een kind of de hele klas een interessante webpagina of blokkeer je alle schermen met de boodschap ‘Let op je juf of meester’. Superhandig dus!

ict in de klas - zuluconnect meekijkfunctie kinderen

Wat zijn de voordelen voor jou?

  • Je kunt als leerkracht veel efficiënter digitaal lesgeven zonder dat dit ten koste gaat van de ruimte en de persoonlijke aandacht die leerlingen tijdens de les nodig hebben
  • Je hoeft bijvoorbeeld niet meer te controleren of iedereen is ingelogd of de juiste URL heeft ingetypt
  • Je ziet alles in een oogopslag en kan direct op individueel of klassikaal niveau helpen en bijsturen