NULL

ICT in de klas

Zorgeloos werken in het onderwijs van nu

Direct contact

Wim Tuin

Sales consultant

Kinderen op computer

ICT is niet meer weg te denken in de huidige maatschappij. Daarom is het niet zo gek dat het inmiddels ook een vaste plaats heeft gekregen in het onderwijs. Maar hoe zorg je ervoor dat ICT ondersteunend is aan het onderwijs op jouw school? Zodat jij je echt kunt richten op de ontwikkeling van de leerlingen. ICT is niet alleen maar ‘hip’ en ‘leuk’. Het moet ook iets toevoegen voor zowel de leerlingen als de leerkracht. Binnen de Rolf groep hebben wij een hart voor leren. Daarom denken wij graag met je mee over hoe je ICT makkelijk en betrouwbaar kunt inzetten in jouw klas.

ZuluConnect

Met ZuluConnect bieden wij de ideale totaaloplossing voor scholen. Dankzij het ZuluConnect platform verbindt en automatiseer je alle onderwijsprocessen op jouw school. Via één centraal onderwijsdashboard krijgen jouw leerlingen in ZuluConnect direct toegang tot alle digitale leermiddelen zoals applicaties, leermethoden en relevante mappen en bestanden. Voor leerkrachten is het de tool waarin zij de lesstof en oefeningen voor de leerlingen klaar zetten en de voortgang monitoren. Zo houdt je grip en overzicht op het onderwijs in jouw klas.
Lees meer over ZuluConnect

Meekijkfunctie, onderdeel van ZuluConnect

Eén van de grote voordelen van het werken met ZuluConnect is de meekijkfunctie. Met deze meekijkfunctie kun jij als leerkracht realtime zicht houden op het werk van je leerlingen. Zou houd je met één druk op de knop de regie in de klas! Ben je benieuwd hoe je dit kunt inzetten in jouw klas?
Lees meer over de meekijkfunctie

Digitaal lesgeven

Tegenwoordig komt het steeds vaker voor dat leerlingen niet altijd in de klas de les kunnen volgen. Bijvoorbeeld als een leerling om specifieke medische redenen niet op school aanwezig kan zijn. Als school of bestuur is het daarom verstandig om goed voorbereid te zijn op het digitaal lesgeven, zodat het onderwijs altijd doorgaat en de ontwikkeling van de leerlingen hier zo min mogelijk onder lijden. Digitaal lesgeven kun je bijvoorbeeld eenvoudig inrichten met behulp van Microsoft Teams of met Google Classroom. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.
Lees meer over digitaal lesgeven

Meer weten over ICT in de klas?

Wil je meer weten over ICT in de klas en hoe je dit kunt faciliteren? Neem dan contact op met onze experts.

Direct contact
Wim Tuin

Sales consultant

Niet de oplossing gevonden die je zocht?