Direct contact?
Thijs Zwart
Neem contact op Thijs Zwart Apple Business Manager
Neem contact op

Leer kinderen op een goede manier met iPads om te gaan

Kinderen leren door spel en handelend bezig zijn. Juist ook de iPad kan ingezet worden tijdens dit spel. Tablets kunnen helpen bij de opvoeding en ontwikkeling van een kind, zolang een ouder of pedagogisch medewerker de kinderen ondersteunen tijdens het gebruik.

Apple education specialist

KidsKonnect gebruiker? Bekijk onze KidsKonnect pakketten

Tablet
Methoden en Leermiddelen
digitaal leren

Apple staat voor hoogwaardige hardware

Het is goed te weten dat Apple devices zijn ontworpen en gebouwd om lang mee te gaan. De devices zijn gemaakt van duurzame materialen die uitvoerig zijn getest. Zo is de behuizing van de nieuwe iPads gemaakt van 100% gerecycled aluminium. En niet voor niets is er een inruilprogramma voor oudere maar nog zeer bruikbare iPads.

Om je device up to date te houden wordt het besturingssysteem automatisch voorzien van de laatste software updates.

iPad bundels voor de kinderopvang en BSO

Speciaal voor de kinderopvang en BSO hebben wij een selectie iPad bundels gemaakt. Met deze selectie staat gebruiksgemak, kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. De geselecteerde producten zijn samengevoegd tot een zestal complete iPad bundels. Zo ben je helemaal klaar voor leuke en leerzame activiteiten binnen jouw groep of op de BSO.  

iPad Bundels

Bundel Coderen
 • Eenmalige aanschaf € 2.872,60
 • Abonnement: v.a. € 17,- per device per mnd
 • Dit pakket bevat alles om met coderen aan de slag te gaan in de BSO en KO. Kinderen leren spelenderwijs problemen op te lossen en programmeervaardigheden op te doen.
 • Inhoud pakket: 5 x iPad gth generation, 5 x Kids Case, 5 x Rolf Connect Hub, 5 x Rolf Connect Coderen
 • Lees meer over coderen
 • Alle bedragen zijn exclusief BTW.
Bundel Rolf connect
 • Eenmalige aanschaf € 2.724,27
 • Abonnement: v.a. € 13,- per device per mnd
 • Dit pakket bevat alles om met de complete Rolf Connect lijn aan de slag te gaan in combinatie met de iPad. Van de educatieve spelcomputer tot onder andere 4 puzzels en verschillende spellen zoals storytelling, barcode, kleur en vorm, coderen en getalbegrip.
 • Inhoud pakket: 6 x iPad gth generation, 6 x Kids Case, Rolf Connect totaalpakket
 • Abonnementen zijn vanaf en afhankelijk van de looptijd.
Bundel Storytelling
 • Eenmalige aanschaf € 2.872,60
 • Abonnement: v.a € 17,- per device per mnd
 • Dit pakket bevat alles om met de iPad creatief en fantasierijk aan de slag te gaan. Kinderen ontdekken spelenderwijs hoe ze de mooiste verhalen kunnen maken.
 • Inhoud pakket: 5 x iPad gth generation, 5 x Kids Case, 5 x Rolf Connect Hub, 5 x Rolf Connect Storytelling
 • Meer over storytelling
 • Beheer van iPads met Jamf is op aanvraag mogelijk.
Bundel Kinderopvang
 • Eenmalige aanschaf € 2.748,90
 • Abonnement: v.a. € 16,- per device per mnd
 • Dit pakket is voor de digitale stap voor de kinderopvang. Een geweldig spel genaamd Kleur en Vorm, laagdrempelig in gebruik en met educatieve waarde.
 • Inhoud pakket: 5 x iPad gth generation, 5 x Kids Case, 5 x Rolf Connect KO-pack
 • Bekijk Rolf Connect KO-pakket
 • Alle bedragen zijn exclusief BTW.
Bundel Greenscreen
 • Eenmalige aanschaf € 2.536,51
 • Abonnement: v.a. € 12,- per device per mnd
 • Dit pakket is ideaal om creativiteit te stimuleren in de BSO en KO. In combinatie met de Greenscreenbox en de bijbehorende accessoires maak je het heel eenvoudig om je eigen film of verhaal te maken met de iPad. Laat je fantasie de vrije loop en maak de meest fantastische opnames.
 • Inhoud pakket: 6 x iPad gth generation, 6 x Kids Case, 2 x greenscreenbox, 2 x Greenscreenbox toolkit, Zpiiel Build & Lean 2000 elements
 • Bekijk greenscreenbox
 • Abonnementen zijn vanaf en afhankelijk van de looptijd.
Bundel Groepset
 • Eenmalige aanschaf € 2.747,90
 • Abonnement: v.a. € 16,- per device per mnd
 • Deze bundel bevat de perfecte set om te beginnen met iPads op de KO of BSO, of deze uit te breiden. Naast de iPads en goede hoezen ontvang je ook een hoofdtelefoon en prachtig oplaad Cube om iPads veilig in op te bergen en op te laden. In combinatie met alle inspiratie video’s van de Rolf groep de perfecte set om de iPad in te zetten in jouw groep.
 • Inhoud pakket: 5 x iPad gth generation, 5 x KidsCover, Hoofdtelefoon, Laadcube, AR Lessen (aansluitend op domein)
 • Bekijk inspiratie video’s
 • Beheer van iPads met Jamf is op aanvraag mogelijk.

Heb je interesse in één van de speciaal geselecteerde iPad bundels voor de Kinderopvang of BSO? Neem dan contact op met Thijs Zwart. Laat een bericht achter via het contactformulier of bel 088-4101020.

Neem contact op

Waarom met Apple aan de slag?

Ga je met Apple technologie aan de slag? Dan bied je iedereen ook direct toegang tot het ecosysteem van Apple. Dit unieke ecosysteem is gebaseerd op ruim 40 jaar aan samenwerking met onderwijsprofessionals uit alle geledingen van het onderwijs.

Met de iPad beschik je als pedagogisch medewerker over allerlei manieren om met kinderen aan de slag te gaan. Zo wordt een iPad op elk moment een rekenmachine als je deze nodig hebt. Wil je met kinderen vormen wilt fotograferen? Dan verandert de iPad in een camera. Kortom: op elk moment verandert de iPad in de tool die jij nodig hebt om aan de slag te gaan!

Ontdek de mogelijkheden

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van iPads in combinatie met materialen? Bekijk dan deze video waarin Eveline Kaleveld, Apple Professional Learning Specialist, je de mogelijkheden laat zien.

Whitepaper: iPads in de kinderopvang

Als iPads goed worden gebruikt, zijn ze een waardevol en rijk leermiddel. Maar hoe maak je jonge kinderen mediawijs met de iPad? Download de whitepaper iPads in de kinderopvang >

Beheer eenvoudig alle iPads met Jamf School

Jamf School, gebouwd op ZuluDesk-functionaliteit, is een speciaal voor het onderwijs en Kinderopvang ontwikkelde beheersoplossing (Mobile Device Management). Dankzij de makkelijke webinterface is het implementeren, inventariseren en beveiligen van MacBooks en iPads erg eenvoudig.

Met Jamf Teacher kun je in een handomdraai beperkingen instellen voor websites, apps, de camera en nog veel meer. Je kunt zelfs de iPads van alle leerlingen tegelijk vergrendelen om bijv. een bericht laten zien.

Natuurlijk helpen wij je met het implementeren van Jamf en zorgen we voor een bijpassende training.

Lees meer over Jamf School >

Service van de Rolf groep 

Wij zorgen voor een soepele integratie van je nieuw gekochte Apple devices in je kinderopvangnetwerk. Dit doen we met behulp van de Apple Business Manager. Met deze tool stellen we de nieuwe iPads zo in dat ze zich automatisch in jouw kinderopvangnetwerk aanmelden en installeren. Dit scheelt je handen vol werk en je weet zeker dat alle iPads op dezelfde manier zijn ingericht.

Reparatie

Niet leuk, maar het kan gebeuren – je hebt schade aan je Apple device. Ook dan staan we voor je klaar. Via onze partner Microfix (Apple Authorised Service Provider) zorgen wij ervoor dat je device zo snel mogelijk weer gerepareerd is.
Het enige wat je hoeft te doen is het device + de schade bij ons aan te melden. Wij zorgen samen met Microfix voor de rest.

Trainingen de Rolf groep en trainingen Apple

Speciaal voor de kinderopvang hebben we een trainingspakket samengesteld. Allereerst maken we je wegwijs in het werken met Jamf. Vervolgens hebben we een training aan de slag met de iPad in de kinderopvang. In deze training gaan we met de pedagogisch medewerkers/pedagogisch coach aan de slag om de iPad te integreren binnen jullie bestaande activiteiten.

Ook voor de buitenschoolse opvang hebben we een passend aanbod aan trainingen. Want ook hier is de iPad heel goed in te zetten! Wanneer we een training bij jou komen geven, integreren we de activiteiten die we met de iPad doen binnen de bestaande activiteiten in de kinderopvang. Zo gaan we in de training aan de slag met programmeren, vloggen, muziek maken en nog veel meer!

Trainingen zijn altijd op maat en passend bij jouw organisatie.

De beste devices voor jouw kinderopvang, nu met flexibele financiering.

Met de financieringsopties is het aantrekkelijk om Apple producten op een kosteneffectieve manier voor je organisatie aan te schaffen.

Apple producten zijn ontworpen om lang mee te gaan en hebben een hoge restwaarde. Een slimme investering dus. Apple Financial Services houdt rekening met deze langdurige waarde, wat interessant is voor de financiële structuur van je organisatie.

Zo kun je de termijnen aanpassen aan de behoeften van je organisatie. Apple Financial Services biedt ook opties voor het beëindigen van de termijn, zodat je kunt bijsturen op veranderingen.

Wil je meer inspiratie over Apple in de kinderopvang?

Houd de inspiratieblogs in de gaten, deze helpen je om nog meer uit je Apple omgeving te halen.

Apple education specialist