Over de Rolf groep Klantenservice FAQ
Winkelwagen
0 artikel(en)totaal incl. btw
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Welkom

Zien we je op het OinO-Congres op 10 november?

dinsdag 18 oktober 2016

Geef je nu op voor het OinO-Congres op 10 november 2016. Een inspirerende dag voor onderwijsprofessionals rond het thema ‘Next generation learning, de kracht van verandering’. Met key-note sprekers Gary Jones (LEGO Education) en Ruud Veltenaar (spreker-filosoof) en maar liefst 14 interessante workshops, belooft het een leuke en leerzame dag te worden. Samen kijken we naar de toekomst van leren.
Neem een kijkje in de toekomst
Natuurlijk vind je de Rolf groep ook op het OinO-Congres. Je stapt bij ons in de wereld van Virtual Reality met Google Expeditions. Neem een kijkje in de toekomst en je krijgt de VR bril als cadeau mee naar huis! Ook maak je kennis met de Onderwijsrobot. Eens kans voor de bovenbouw om aan de slag te gaan met programmeren en tegelijkertijd een innovatief hulpmiddel om in te zetten in de onderbouw. Benieuwd? Kom langs op de stand!


Speciaal voor onze klanten: 15% korting
Goed nieuws voor onze klanten: je krijgt 15% korting op je toegangskaartje! Hoe werkt dat? Ga naar het aanmeldformulier en vul onderaan bij ‘Heeft u een kortingscode?’ het woord ROLF in.

Programma & aanmelden
Het OinO-Congres ‘Next generation learning’ vindt plaats in congrescentrum Orpheus in Apeldoorn op donderdag 10 november 2016. Schrijf je nu in voor een dag vol inspiratie (en vergeet je kortingscode niet!). Bekijk hier het programma (pdf) >> 

Do not delete this link
Do not delete this link Do not delete this link