Netwerk en security zomerdeals

De zomer is het perfecte moment om jouw schoolnetwerk te vernieuwen en voor te bereiden op het nieuwe schooljaar. Zorg jij voor een veilige en betrouwbare verbinding voor alle gebruikers binnen je scholen? Onze Hardware Zomerdeals zijn speciaal samengesteld om jouw scholen te voorzien van de nieuwste technologie tegen zeer scherpe prijzen.

Heb je vragen of wil je een offerte ontvangen? Vul het contactformulier in of bel met jouw accountmanager.

Onze Netwerk en Securitydeals op een rijtje:

Cybersecurity Bonus

Bij aanschaf van minimaal 10 nieuwe Barracuda Firewalls krijg je een Cybersecurity Escape Game gratis. Een ideale teambuilding activiteit om jouw menselijke firewall te upgraden door het verhogen van het bewustzijn op cybersecurity.

Bestel de Cybersecurity Bonus

Gateway

Gateway inruilvoordeel

Profiteer van 5% inruilkorting bij het vervangen van je oude gateway voor een nieuwe Barracuda Firewall. Een slimme zet om het inkomende verkeer te filteren van jouw netwerk.

Vervang jouw oude gateway

Access Point

Accesspoint Korting

Profiteer van 15% korting* op onze Extreme Networks AP305C accesspoints en zorg voor een snellere en betrouwbaardere draadloze verbinding in elke klas.

Bestel accesspoints met korting

* Let op: Deze korting geldt niet op de licenties.

Zonder frustraties het nieuwe schooljaar in

Wil je, net als vele andere tevreden klanten, een soepele start van het nieuwe schooljaar zonder frustraties over ICT-problemen? Profiteer dan nu van onze Zomerdeals.

PS: Wacht niet te lang! Deze aanbiedingen zijn slechts tijdelijk beschikbaar. Neem contact op voor een gratis advies en zorg dat je deze zomer klaar bent voor succes!

Haal het maximale uit digitale leermiddelen

Wil jij weten hoe je in de klas het verschil kunt maken met digitale leermiddelen? Schrijf je in voor de opleiding Digitale Geletterdheid Expert en vergroot je deskundigheid én die van je collega’s in het basisonderwijs.

Bekijk de opleiding

Waarom ICT bij de Rolf groep?

USP
Breed assortiment aan ICT-oplossingen
USP
Klanttevredenheid van 9.0!
USP
Partner in ICT

Onze keurmerken