Lenovo future proof
NULL

Samen maken we het klaslokaal van de toekomst

Is jouw klas al future-proof?

Digitale transformatie speelt in elke sector van onze economie. Verschillende studies tonen zelfs aan dat wie niet transformeert, over vijf jaar misschien niet meer bestaat! Daarom zijn bedrijven en organisaties op zoek naar medewerkers met de juiste skills. En ze verwachten dat scholen deze medewerkers aanleveren.

Als onderwijsinstelling mag je dus niet achterblijven en moet ook jouw school inzetten op digitalisatie van het onderwijs.

Benieuwd welke hardware wij adviseren voor een future-proof klaslokaal?

 • De Rolf groep adviseert Lenovo
 • Vragen? Stel ze gerust

  icoon klantenservice
  Audiovisuele producten & Hardware

  Neem gerust contact met ons op!

  Lenovo, ontworpen voor het onderwijs

  Wist je dat Lenovo de belangrijkste aanbieder is van onderwijstechnologie ter wereld? Vandaar dat Lenovo de vragen vanuit het onderwijs goed begrijpt.

  Robuust

  Ben je op zoek naar een betaalbare laptop die speciaal ontworpen is voor leerlingen en docenten? Dan zit je goed bij het onderwijsaanbod van Lenovo. Door de robuuste constructie zijn de devices bestand tegen de uitdagingen in de klas. De robuust ontworpen devices doorstaan de zwaarste 12 MIL-STD 810G testen, beschikken over versterkte poorten en scharnieren en hebben een morsbestendig toetsenbord. Ook gaat de batterij een hele schooldag mee en de aansluitmogelijkheden maken de samenwerking gemakkelijker dan ooit. Aan en gaan!

  Bestand tegen een stootje

  Laten we eerlijk zijn: leerlingen gaan soms hardhandig om met elektronische apparaten. In die uitdagende omstandigheden wil je als leerkracht dat toestellen betrouwbaar blijven werken. Het onderwijsaanbod van Lenovo is daarom sterk en duurzaam genoeg om zelfs de meest ruige schooldag te weerstaan: van de fiets naar het klaslokaal naar de excursie en verder. 

  De Rolf groep kiest voor Lenovo!

  De onderwijstoestellen van Lenovo maken leren mogelijk, altijd en op iedere locatie. Betrouwbaarheid en functionaliteit zijn alles. Lenovo bouwt de juiste technologie zodat deze bestand zijn tegen vocht, deuken en ongelukken die onvermijdelijk zijn in elke schoolomgeving.

  Met die juiste technologie ondersteunt Lenovo de leiders van morgen.

  Onze adviseurs helpen je graag bij de aanschaf van passende Lenovo devices, waarmee jouw leerlingen kunnen werken met de nieuwste onderwijsmethodes.

  Lenovo 300e Chromebook 2nd Gen 

  Flexibel en interactief, net als het klaslokaal
  Hebben de chromebooks in jouw lokaal het soms ook zwaar te verduren? Dit apparaat is gemaakt om veel te doorstaan. Met robuuste rubberen bumpers, verstevigde poorten en scharnieren en mechanisch verankerde toetsen doorstaat de 300e Chromebook (2e generatie) het ruige scholierenbestaan met gemak. Hij is zelfs valbestendig tot 75 cm, ongeveer de hoogte van een schooltafel.  

  Multi touch tablet model
  Met een 360-gradenscharnier en 10-punts multitouch-technologie is deze 11,6″ 300e Chromebook (2e generatie) zeer veelzijdig. De scharnieren maken dubbelklappen mogelijk,  zodat je altijd de beste werkwijze hebt voor leren en communiceren. En jouw leerlingen kunnen werken, zoals ze dat bij de meeste apparaten gewend zijn, door het aan te raken. 

  De ingebouwde Intel® Core™ vPro® processor zorgt dat dit chromebook ook nog eens supersnel is. 

  Sterke punten:  

  • Dankzij de speciale behuizing beter bestand tegen vallen en stoten. 
  • Door het 11,6 inch formaat is dit chromebook compact, licht en draagbaar is. 
  • Dit 2 in 1 type is met touchscreen en te gebruiken als tablet. 
  • Gegarandeerd supersnel werken en voldoende opslagcapaciteit door de aanwezige eMMC.

  Heb je interesse in de Lenovo 300e Chromebook 2nd Gen?

  Neem dan contact op met onze Indoor Accountmanagers. 

  Neem contact op

  Lenovo laptop Thinkbook 15, Intel® Core i5 processor, 8GB, 256GB   

  Gebouwd voor je werk, ontworpen voor jou
  Met deze laptop kun je in stijl onderwijs geven. Van opties die zorgen dat je zonder onderbrekingen kunt blijven werken tot beveiliging achter de schermen. En dat is nog niet alles: de ThinkBook-laptops hebben ook geweldige entertainmentfuncties. En ze zien er ook nog eens erg mooi uit.  

  Handig!
  Met Modern Standby wordt je laptop binnen een halve seconde geactiveerd en kun je zelfs e-mails downloaden en naar muziek luisteren terwijl je laptop in de slaapstand staat. Via de vingerafdruklezer kun je met één aanraking inloggen en het scherm aanzetten, net als bij een telefoon. Dankzij de beschikbare Rapid Charge-technologie heb je onderweg geen stopcontacten nodig. 

  Gemak van de Intel® Core™ i5 processor
  Tijdens je werk maak je steeds meer gebruik van video, film een ander beeldmateriaal. En natuurlijk zie je alles het liefst fullscreen en zonder haperingen. De nieuwe Intel® Core™ i5 processor is supersnel en zorgt hiervoor.   

  Heb je interesse in deze Lenovo laptop Thinkbook 15?

  Neem dan contact op met onze Indoor Accountmanagers. 

  Neem contact op

  spacer_icon

  Over Intel® Core™ i5 processor de 11e generatie
  Recent introduceerde Intel® zijn nieuwe laptopprocessors, die een flinke vooruitgang beloven ten opzichte van de vorige generaties. Intel® overtreft zichzelf weer eens qua technisch vernuft.  

  Intel® is inmiddels toe aan de 11e ‘Core’™ generatie processors, en het is een veelbelovende familie geworden, met vooruitgang op het vlak van de productietechniek en op het vlak van prestaties van zowel de processor als de geïntegreerde videokaart.  

  Intel coreDe basis: Intel® Core™ i3, i5 en i7 processor
  De basis van de naamgeving is hetzelfde gebleven, Intel® Core™ i3, i5 en i7 processor. Hoger is beter, is de gedachte, en in grote lijnen is dat ook zo – maar zeker niet altijd! Waar je direct op moet letten is het aantal rekenkernen.  

  Alle nu aangekondigde 11e generatie Intel® Core™ processors beschikken over Hyperthreading, Intels naam voor simultaneous multithreading oftewel SMT, waarmee elke Core™ twee taken tegelijk kan afhandelen.  

  Zuinig of héél zuinig?! 
  Een bijna net zo belangrijk verschil is het energieverbruik van de processors. Net als met auto’s kunnen deze worden afgesteld om meer te verbruiken (en hogere prestaties te behalen), of om zuiniger te zijn (ten koste van de prestaties). Deze afstelling laat Intel® aan de fabrikant van de laptop over, maar voor elke Core™-processor is er wel een bereik met een minimum en een maximumverbruik. 

  Videokaart verschillen
  De Core™-processors hebben in de 11e generatie allemaal de nieuwe Intel® Xe-videokaart. Deze belooft een forse prestatietoename belooft in vergelijking met de vorige generaties.