Interim Professionals
NULL

Interim Professionals in het onderwijs

Meld je aan voor onze interimpool

Scholen of besturen lopen vaak tegen de uitdaging aan om vacatures op korte termijn in te vullen. Daarom zijn ze vaak op zoek naar een vervanger. Bijvoorbeeld voor iemand die met zwangerschapsverlof gaat of voor iemand die tijdelijk weg is door ziekte. Maar vaak ook zijn besturen op zoek naar een leidinggevende die een verandertraject goed kan uitvoeren. Daar willen wij ze - samen met jou - graag bij helpen!

Neem direct contact op

Neem contact op

Philippe de Kort - de Rolf groep
Philippe de Kort

Interim functies in het onderwijs

  • Bestuurder Primair Onderwijs
  • Directeur Primair Onderwijs
  • Interne Begeleider Primair Onderwijs

Over ons

Wij houden van leren, sterker nog: we zijn er vol van! Daarom helpen we professionals in het primair onderwijs en de kinderopvang om elke dag het allerbeste uit ieder kind te halen. Door mee te denken, mee te doen én door ál onze kennis over de ontwikkeling van kinderen te delen. Wij helpen scholen en besturen met het tijdelijk vervullen van bovenstaande functies.

Waarom kiezen voor de Rolf groep?

  • Expertise in het onderwijs
  • Groot netwerk van scholen en besturen
  • Persoonlijke begeleiding van Philippe

Ben jij de interim professional waar wij op zoek naar zijn?

Meld je snel aan via het contactformulier!

Aan de slag in onze interim poule

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar mensen die een gedeelde liefde en passie hebben voor het onderwijs. Je hebt kwalitatief goede expertise en uitgebreid ervaring met veranderprocessen. Je bent gespecialiseerd in het aanbrengen van structuur, het positioneren van een team en de school. Daarnaast kan je mensen enthousiast maken en verbinden aan processen. Ook ben je goed in het terugbrengen van rust en orde en het optimaliseren van ouderbetrokkenheid.

Herken jij jezelf in deze punten? Neem dan snel contact op om te bespreken hoe we elkaar verder kunnen helpen!

 

Neem contact op