Gepubliceerd op 27 november 2020 Leestijd 3 min.
Geschikt voor
Basisschool
NULL
Gepubliceerd op 27 november 2020 Leestijd 3 min.

Slim aan de slag

Zo wordt leren lezen een feest!

De spellen van Veilig leren lezen sluiten 100 % aan bij de methode. Spelenderwijs komen de letters, woorden en zinnen van school aan bod. Samen een potje letterbingo spelen of lekker zelfstandig aan de slag met de magnetische letterdoos of een van de doe boeken. Ook met het letterfeest, het kaartspel zinnen maken en de schrijfkoffer is urenlang speel- en leesplezier gegarandeerd. Maak van leren lezen een feestje met de spellen van Veilig leren lezen.

Toneellezen is leuk voor iedereen!

Om de beurt hardop lezen, dat is in het kort toneellezen. Leerkrachten, ouders én vooral kinderen zijn al jaren enthousiast over de toneelleesboeken van Zwijsen. En zeg nou zelf, het is natuurlijk ook fantastisch om tijdens het lezen echt in de huid van een ander te kunnen kruipen! Er zijn toneelleesboeken over allerlei onderwerpen. En ze zijn geschreven door bekende kinderboekenschrijvers. Zo schreef Manon Sikkel, de kinderboekenambassadeur, een boek over een prinses en haar koninklijke ouders, de koning en de koningin (en ze verklapte ons dat het echt is gebeurd!). Paul van Loon heeft zelfs al een serie van drie toneelleesboeken geschreven. Ook zin om aan de slag te gaan met toneellezen? Bij ons vind je voor elk AVI-niveau een toneelleesboek. Samen uitkiezen, snel bestellen en dan lekker samen lezen.

Boekentip: ‘Een bal in de Boom’

Sfeervol boek over Kerst op AVI M3, speciaal voor kinderen die leren lezen. Pap en mam halen een kerstboom. Maar zonder kerstballen is er geen bal aan. Mik en Kim zullen er wel iets moois van maken. Door de korte woorden en eenvoudige zinnen kunnen beginnende lezers meteen leeskilometers maken.
Download ook de gratis bijpassende kleurplaat!

Bestel nu het boek ‘Een bal in de boom’!

Wil je meer weten over de spellen en doe boeken van Veilig leren lezen?