Gepubliceerd op 08 februari 2018 Leestijd 3 min.
Geschikt voor
Basisschool
NULL
Gepubliceerd op 08 februari 2018 Leestijd 3 min.

Slim aan de slag

Help, hoe richt ik mijn lokaal flexibel in?

Klassikaal-, individueel- en in groepjes werken: de meeste leerkrachten switchen een paar keer per dag van werkvorm. Zelfs combinaties van de verschillende werkvormen komen regelmatig voor.

Maar hoe zorg je voor een soepele overgang van de ene naar de andere werkvorm? Wij helpen je verder met een fantastisch concept: tafels die je snel en geruisloos kunt verplaatsen, samenvoegen en stapelen, kasten met eigen opbergruimte voor ieder kind en een ophang- en presentatiesysteem waarmee leerkrachten en leerlingen echt álle kanten op kunnen. Dit interieurconcept beweegt mee met de werkvorm die je kiest. Je kunt daardoor beter inspelen op de leerbehoefte van elke individuele leerling.

De Rolf groep heeft alles in huis voor de transitie van programmagericht naar ontwikkelingsgericht onderwijs. Wij doen dit samen met onze partner EromesMarko. Met deze top-drie geef je hier in de klas snel handen en voeten aan:

 

Driehoektafel Flexi 90

Met deze tafel, voorzien van een handig zwenkwiel – vorm je in no time een kring, groepjes en individuele werkplekken.

 

De extra hoge Multi wandkast

Deze wandkast biedt onderin een zee aan opbergruimte voor leerlingen. De bovenste vakken zijn bestemd voor de docent. Op verschillende hoogtes zijn de rails van EM- line te bevestigen.

 

Whiteboard, prikbord of flipover?

Met het multi-railsyseem EM-line kun je klassikaal, in groepjes en individueel aan de slag. Monteer de rails aan de Multi wandkast én aan de wanden. Zo kun je presentaties houden of voorbereiden op de plek die jou het beste uitkomt.

 

Wil je meer inspiratie?

Vraag het gratis Parelboekje ‘Interieur en buitenruimte’ aan!