Gepubliceerd op 13 maart 2024
Leestijd 5 min.

Jouw groep kan een workshop stoepkrijt art winnen! Stel je voor dat jullie samen met een professionele stoepkrijtkunstenaar aan de slag gaan om de mooiste creaties te maken. Van de basics tot geavanceerde technieken, jullie leren het allemaal en transformeren het schoolplein in een kleurrijk kunstwerk. Grijp deze kans en maak van jullie schoolplein een meesterwerk met stoepkrijt!

Direct aanmelden winactie

Win een workshop stoepkrijt art

Je gaat samen met een professioneel stoepkrijtkunstenaar aan de slag. Met het schoolplein als canvas en de fantasie van de kinderen gaan jullie een onvergetelijk avontuur aan. Met de hele groep kun je één groot kunstwerk maken. Jullie kunnen bijvoorbeeld grote gezamenlijke mandala’s, graffiti pieces of een fantasie wereld met wilde dieren, draken of hobbits maken. Of jullie gaan op de sportieve tour en toveren het plein om in een groot speelparadijs. Je tekent speelbanen waarin jullie kunnen minigolfen, jeu de boulen, basketballen of ouderwets ganzenborden.

Hoe kan je winnen?

Het enige wat je hoeft de doen om te kans te maken op de stoepkrijtworkshop is het onderstaande formulier in te vullen. Zo makkelijk is het!

Nog wat algemene voorwaarden:

  • De workshop duurt 3 uur
  • Er kunnen maximaal 75 kinderen mee doen tijdens de workshop
  • De winnaar kiest in overleg met de kunstenaar een geschikte datum uit voor de workshop
  • De winactie loopt tot en met 28 april.
  • Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Doe mee en win!

Meld je hier aan!