Gepubliceerd op 07 september 2021 Leestijd 5 min.
Geschikt voor
NULL
Gepubliceerd op 07 september 2021 Leestijd 5 min.

Slim aan de slag

Win jij de gratis ClassVR proeverij?

ClassVR is de perfecte Virtual Reality oplossing speciaal voor het onderwijs. Laat kinderen in jouw klas met behulp van VR de wereld ontdekken, zonder de klas te verlaten en zonder in boeken te bladeren. Speciaal voor het nieuwe schooljaar willen we je de kans geven zelf de eindeloze mogelijkheden van ClassVR GRATIS te ontdekken.

Virtual Reality = unieke leerervaringen

Wil je je leerlingen unieke leerervaringen geven die ze nooit zullen vergeten? Zet dan allemaal een Class VR-bril op en stap met elkaar ín de lesstof. Je ontdekt haaien van dichtbij, het regenwoud of je duikt in een mond en ontdekt alle tanden alsof je er met je neus bovenop staat. Met Virtual Reality zien en leren leerlingen veel meer van de wereld dan je ooit voor mogelijk hield.

Virtual Reality in het onderwijs, speciaal voor de basisschool

Lesgeven met Virtual Reality (VR) is wel even iets anders dan het leren uit een boek of online: je leerlingen beleven een onderwerp intens, alsof ze er zelf bij zijn. Ze ontdekken haaien van dichtbij, lopen door het regenwoud of zien de anatomie van hun eigen lichaam!

Door ClassVR beklijft de lesstof aantoonbaar beter. Maar dat is nog niet alles: VR onderwijs werkt ook motiverend. Met de VR-bril op ervaren kinderen ook minder aansprekende, soms zelfs saaie, onderwerpen als boeiend. Bovendien leren ze zich beter in andere, onbekende situaties te verplaatsen.

Lesmateriaal in overvloed

Als leerkracht geef je je leerlingen met ClassVR met weinig moeite een optimale leerervaring, die je bovendien op individueel niveau kunt volgen. Het enige wat je nodig hebt is een ClassVR-set en een goede wifi-aansluiting. Je beschikt dan automatisch over uitstekende lesplannen – inclusief verwerkingsopdrachten – en 3D-materiaal over meer dan 2000 onderwerpen. Al het lesmateriaal is te personaliseren. Beschik je over CoSpaces, dan kun je zelfs je eigen lessen maken.

Een greep uit het lesmateriaal:

VR in de klas: alles in een box

Ga jij met VR in de klas aan de slag? Dan ontvang je een box + via een portal alles wat je nodig hebt. Het is mogelijk tot 35 brillen tegelijk te gebruiken tijdens je VR lessen, dus de hele klas kan meedoen. De ClassVR-brillen worden gebruiksklaar en per acht stuks geleverd in een stevige box. Wat je verder nodig hebt – lesplannen en 3D-materiaal – ontvang je via een portal. Natuurlijk hoef je niet alles zelf uit te zoeken: je krijgt begeleiding bij de opstart – ook voor het beheer van de hardware en de content – en kunt altijd extra ondersteuning aanvragen. Lees meer over het portal.

Maak kans op een gratis ClassVR proeverij

Speciaal voor het nieuwe schooljaar willen we je de kans geven zelf de eindeloze mogelijkheden van ClassVR te ontdekken. Doe daarom mee met de winactie op de Facebookpagina van ClassVR en maak kans op een ClassVR proeverij!

Wat houdt de gratis ClassVR proeverij in?
  • 10 weken lang een ClassVR set met 8 brillen
  • Toegang tot meer dan 2000 kant-en-klare VR en AR content
  • Meer dan 20 unieke lesplannen
  • Uiteraard helpen we je goed op weg. De ClassVR set wordt bij jouw school afgeleverd en wij zorgen daarbij voor een gratis instructie!

Meedoen kan tot 19 september 2021. Doe mee aan de winactie >

Wil jij de gratis ClassVR proeverij winnen?

Doe mee aan de winactie op Facebook en misschien ga jij wel de eindeloze mogelijkheden van ClassVR ontdekken.