Gepubliceerd op 13 februari 2018 Leestijd 2 min.
Geschikt voor
Basisschool Kinderopvang
NULL
Gepubliceerd op 13 februari 2018 Leestijd 2 min.

Slim aan de slag

Werken zonder Wi-Fi? Je kunt het je niet meer voorstellen.

Voor de bereikbaarheid – en dus ook de veiligheid – van jouw school of kinderopvangorganisatie, is een stabiel en snel draadloos netwerk van enorm belang. Wij hebben uitstekende ervaringen met Aerohive Networks: veilig, slim en simpel. En bovendien eenvoudig en snel uit te breiden.

Veilig

Steeds vaker hoor je dat openbare netwerken een verhoogd risico hebben om afgeluisterd te worden. Aerohive zorgt voor een goed beveiligde toegang tot het netwerk. Dit geldt ook voor eenvoudig toe te voegen – en te annuleren – gastaccounts.

De voordelen van Aerohive:

  • Optimale connectie door het gebruik van de nieuwste technieken.
  • Beheer op locatie en op afstand.
  • Infodesk & support door certificeerde medewerkers van de Rolf groep.

Gebruik jij je eigen smartphone voor de communicatie met ouders en collega’s?

Dat kan professioneler! Wij laten je graag de nieuwste devices, opbergsystemen en beveiligingsmogelijkheden zien. Zodat je een keuze kunt maken die volledig past bij jullie manier van werken én bij het beschikbare budget.

Verschillende Aerohive access points kunnen naast elkaar in het netwerk worden geplaatst. Valt er een uit, dan blijft het netwerk actief.

Maar hoe weet je nu hoeveel Access Points je nodig hebt voor een optimaal dekkend netwerk? Met onze gepersonaliseerde simulatiemeting maken wij dit direct inzichtelijk voor je.