Gepubliceerd op 1 april 2022
Leestijd 5 min.

Kijk jij ook zo uit om weer lekker met de groep naar buiten te gaan? Buitenspelen is niet alleen heel leuk en gezond, het is ook nog eens enorm belangrijk voor de ontwikkeling. Omdat wij buitenspelen voor kinderen zo belangrijk vinden, hebben wij een leuke winactie. Plaatst jouw school de jaarbestelling voor 31 mei, dan maak je kans op een onwijs gaaf buitenspeelpakket! Je kiest zelf welk pakket je wilt ontvangen. Benieuwd naar de verschillende pakketten? Lees dan snel verder.

Bekijk de voorwaarden voor de winactie hier

Bekijk de voorwaarden en win

Kies 1 van de 5 verschillende buitenspeelpakketten 

We hebben vijf verschillende pakketten samengesteld. Ben je 1 van de gelukkige 10 winnaars? Dan kies je zelf welk pakket jij wilt ontvangen. Elk pakket bestaat uit onwijs leuke buitenspeel materialen waar kinderen geheid buitenspeel plezier aan beleven.

Buitenspeelpakket 1 – speelcontainer bovenbouw 

Het eerste pakket is een speelcontainer voor de bovenbouw bomvol leuke producten voor op het speelplein. Het is ontwikkeld voor groep 5 t/m 8, maar het is geschikt voor zowel basisscholen als voor de kinderopvang. Het pakket is ideaal om kinderen lekker buiten te laten spelen. Na het spelen berg je alles weer gemakkelijk en snel op in de container. Super handig! Met dit leuke pakket kunnen kinderen lekker gaan tennissen, straatvoetballen, basketballen, touwtjespringen en nog veel meer!

speelcontainer bovenbouw

Buitenspeelpakket 2 – speelcontainer onderbouw 

We hebben natuurlijk ook aan de onderbouw gedacht. Kies je voor dit pakket dan win je een speelcontainer voor de onderbouw. Hierin vind je spelmateriaal voor groep 1 t/m 4. Met dit leuke pakket kunnen de kinderen een prachtige stopekrijttekening maken, touwtje springen, Polyballen en spelen met het dansdoek. Laat de kinderen na het spelen de materialen weer in de container stoppen en het schoolplein is binnen no-time weer opgeruimd.

speelcontainer onderbouw

Buitenspeelpakket 3 – speeltas 

Kies je voor pakket 3 dan ontvang je deze onwijs leuke speeltas vol met leuke spelmaterialen. Denk aan meerdere foamballen, frisbees, een beachballset, werpringen, en nog veel meer!

speeltas

Buitenspeelpakket 4 – modderspeelset 

Kies je voor dit pakket dan win je deze fantastische modderspeelset. Met deze lichtgewicht metalen modderspeelset zijn de mogelijkheden eindeloos, van taartjes bakken met kleine blikjes tot het maken van een stevig bouwwerk. Heerlijk buiten spelen en kliederen met zand en water. Kinderen vinden het geweldig!

modderspeelset

Buitenspeelpakket 5 – combinatieset 

Het laatste pakket is een speciaal samengesteld pakket met de leukste buitenspeel spellen. In dit pakket vind je onder andere:

 • Tactic Spel Kubb in houten box
  Een houten buitenspel uit het Viking tijdperk! Kubb is een populair buitenspel waarbij het de bedoeling is om houten Kubbs omver te werpen doorer met een stok tegenaan te gooien. Gooi alle Kubbs en de Koning omver, maar wees voorzichtig, als je de Koning omver werpt voordat alle Kubbs omver gegooid zijn, dan wint je tegenstander.
  Kubb is een combinatie van bowling, hoefijzer werpen en schaken en kan zowel in teamverband als individueel gespeeld worden. Het spel is garantie voor veel speelplezier.

kubbs spel

 • Tactic Spel Giga 4 op een rij (v.a. 4 jaar)
  Vier op een rij, wie kent het niet? Nog leuker in deze giga variant! Wie het eerst vier schrijven van dezelfde kleur op een rij heeft is de winnaar!

Spel Giga 4 op een rij

 • Tactic Spel Speurtocht (v.a. 5 jaar)
  Verras de kinderen met een speurtocht. Een spannende speurtocht vinden alle kinderen leuk!
  Wat is nou leuker dan op zoek gaan naar een schat? Op uitwisbare bordjes schrijf je aanwijzingen die de piraatjes naar de schat leiden. Bordje voor bordje komen ze steeds dichterbij, spannend! In de doos vind je alles wat je nodig hebt.
  Speurtocht spel
 • XL Yatzy
  XL Yatzy
 • Blikken gooien
  Blikken gooien
 • Mikado buiten
  Mikado buiten
 • Zlamball
  Zlamball
 • Tock & Goose
  Tock & Goose
 • Zaklopen
  zaklopen
 • Banana Kick
  Banana Kick
 • Buitenspeel bouwmateriaal
  Buitenspeel bouwmateriaal
 • Tactic Spel Mölky
  tactic spel molky

*Bekijk de voorwaarden voor

Doe v.a. 1 april de jaarbestelling en maak kans op een van deze buitenspeelpakketten!

Bestel en win!