Geschikt voor
Basisschool
Gepubliceerd op 13 maart 2018 Leestijd 3 min.

Stel live online al je vragen

Webinar ZuluConnect

Heb jij al het een en ander gehoord en gelezen over ZuluConnect, de innovatie persoonlijke leeromgeving? En wil je de mogelijkheden nu graag met eigen ogen zien? Neem dan deel aan één van de gratis webinars. Om ervoor te zorgen dat je geen uren aan je stoel gekluisterd zit, zijn het korte webinars waar per keer een onderdeel uit ZuluConnect wordt toegelicht. Jij kiest!

  • Met 1 keer inloggen toegang tot de benodigde onderwijsapplicaties
  • Zelf lessen maken, arrangeren en delen: makkelijk experimenteren zonder afscheid te nemen van vertrouwde methodes

Meer over ZuluConnect >

 

De webinars

  1. Woensdag 25 april, 15.00 – 15.30: uur: ZuluConnect en Single Sign On met Office 365
  2. Woensdag 25 april, 15.45 – 16.15 uur: ZuluConnect en Single Sign On met G Suite

Tijdens dit webinar ontdek je de werking van de Single Sign On (met 1 inlog toegang tot alle onderwijsapplicaties) met Office 365 of G Suite en Basispoort. En hoe alle snelkoppelingen kunnen worden gelegd. Hoor ook alles over de mogelijkheden die een leerkracht heeft wat betreft beheer. En stel direct al je vragen.

  • Doelgroep: ICT-coördinatoren en leerkrachten basisonderwijs
  • Spreker: Micha van Ravenswaay, ICT consultant

 

Hoe werkt het?

Voor aanvang van het webinar ontvang je via het door jou opgegeven e-mailadres een link. Via deze link neem je deel aan het webinar via de browser (het is dus niet nodig software te installeren).

Daarna leun je, alleen of samen met je collega’s, onder het genot van een kopje koffie achterover en ontdek je de mogelijkheden van ZuluConnect. Doorlopend kan je vragen stellen via de chatfunctie.

We willen jou de beste gebruikerservaring geven op onze website en webshop. Daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om de website beter te laten werken. Hiermee kunnen wij en - met de Rolf groep samenwerkende partijen - jouw internetgedrag volgen en advertenties relevant maken. Als je verder gaat op onze website dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie is te lezen bij Privacy en Cookies.