Gepubliceerd op 03 februari 2021 Leestijd 2 min.
Geschikt voor
Basisschool Kinderopvang
NULL
Gepubliceerd op 03 februari 2021 Leestijd 2 min.

Vraag het de expert

Webinar 'Visie (op het) Jonge Kind'

Op 27 mei organiseren we het webinar 'Visie (op het) Jonge Kind'. Een visie en werken vanuit die visie, helpt bij het maken van keuzes. Maar hoe vertaal je dit door naar het Jonge Kind?

Praktische informatie:

  • Datum: 27 mei 2021
  • We starten om 16:00 uur met dit webinar en eindigen rond 17:15 uur
  • Dit webinar wordt door Nicole Verdonk, Onderwijs Adviseur, gegeven

Visie op het jonge kind

Wat kun je verwachten in dit webinar?

Een visie en werken vanuit die visie, helpt bij het maken van keuzes. Wel of geen kleutermethode, welk registratie of volgsysteem en welke manier van werken en begeleiden? Iedere school en IKC heeft een visie. Helaas is die in de praktijk vaak niet door vertaald naar het Jonge Kind. Zeker met de IKC-ontwikkeling en het samenwerken van pedagogisch medewerkers en leerkrachten is het belangrijk om het werken met het Jonge Kind centraal te zetten.

In dit webinar zoomen we kort in op het belang van een Jonge Kind Visie. Er worden eerste handvaten gegeven richting een school specifieke Visie jonge kind.

Doelgroep

Directie, IB’ers en alle professionals die werken met het Jonge Kind (leeftijd 2-7).

Deelname

Deelname aan dit webinar bedraagt € 45,-. Aanmelden kan tot 19 mei 2021.

Schrijf je in voor dit webinar!

Nicole Verdonk

Nicole Verdonk

Onderwijsadviseur

Als erkend NOBCO-en EMCC coach zoekt Nicole Verdonk de verbinding tussen professionals die zich bezighouden met het jonge kind tot zeven jaar. Communicatie is daarin belangrijk. Haar doel is bereikt wanneer jij als professional in je kracht staat en concrete stappen zet. Met haar brede Jonge Kind expertise en kennis in verschillende VVE methodes voor onderwijs en kindervang heeft ze de tools in handen om jou in beweging te krijgen.