Geschikt voor
Basisschool
Gepubliceerd op 25 mei 2018 Leestijd 3 min.

Voordeel voor jou

Touchscreens tegen een scherpe prijs met gratis extra's t.w.v. bijna 500 euro

Kies het CTOUCH Laser Air+ combinatiepakket dat bij jouw situatie past. De modellen zijn in meerdere formaten beschikbaar. Profiteer t/m 31 juli 2018 van de allerlaagste prijs en 7 jaar garantie!

Profiteer nu van onze CTOUCH Laser Air+ modellen met gratis extra’s ter waarde van bijna 500 euro!

Laat touchscreens jouw lessen nog meer verrijken!

Je klas is en blijft een veilige plek
Kinderen zijn onbesuisd. Daarom zijn de CTOUCH Laser Air+ modellen voorzien van veiligheidsglas en hebben ze afgeronde hoeken. De bijbehorende liften stoppen automatisch bij elke aanraking.

We letten op je energierekening
De CTOUCH Laser Air+ is het enige touchscreen met een officieel energielabel. De ingebouwde Ambient lichtsensor zorgt voor extra energiebesparing.

Je kunt bij ons ook trainingen volgen
Wil je meer uit je touchscreen halen? Samen met OinO-Advies bieden we uitstekende trainingen aan. Van Office 365 tot de nieuwste onderwijskundige toepassingen.

Leren wordt een beleving
Het weergaloze geluid van JBL zorgt voor een extra verrijking van je lessen.

We helpen je altijd verder
Kom je ergens niet uit? Onze infodesk bruist van de productkennis. Voor ingewikkelde problemen of storingen staan onze specialisten en servicemonteurs voor je klaar.
Naast CTOUCH leveren wij ook andere merken zoals o.a. Promethean, Viditouch en Legamaster.

Wil je meer informatie? Lees dan hier onze Leaflet touchscreen actie tm juli 2018

We willen jou de beste gebruikerservaring geven op onze website en webshop. Daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om de website beter te laten werken. Hiermee kunnen wij en - met de Rolf groep samenwerkende partijen - jouw internetgedrag volgen en advertenties relevant maken. Als je verder gaat op onze website dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie is te lezen bij Privacy en Cookies.