Gepubliceerd op 16 december 2020
Leestijd 3 min.

We moeten er weer aan geloven: lesgeven op afstand. Je maakt er het beste van met jouw vakmanschap én goede livestream-apparatuur. Had je in het voorjaar last van een krakende microfoon en een camera waarmee je wazig in beeld kwam? Investeer nu in een eenvoudig te bedienen plug & play camera voor een glasheldere kwaliteit van je lessen!

Goed beeld en geluid zorgen ervoor dat leerlingen jouw online lessen ongehinderd en aandachtig kunnen volgen. Dat heeft een positieve invloed op het onderwijsrendement. Wil jij ook effectief lesgeven aan je leerlingen thuis? Met deze camera’s gaat dat beslist lukken.

HuddleCamHD 104 webcam

Deze HD-camera leent zich perfect voor de situatie waarbij alle leerlingen – en jijzelf misschien ook – thuiszitten. Je sluit ‘m eenvoudig aan met een USB-kabeltje. De ingebouwde microfoon is van hoge kwaliteit, zodat je uitstekend te verstaan bent. En dankzij de kijkhoek van 104 graden verdwijn je niet steeds uit beeld als je iets wilt pakken, aanwijzen of voordoen.

Meer informatie en direct bestellen

HuddleCamHD Pro 4K USB webcam

Ale leerlingen hangen aan je lippen, thuis én op school. Want deze professionele camera met ingebouwde microfoon is echt gemaakt voor livestreams vanuit je klaslokaal. Door de stille, elektronische pan-, tilt- en zoomfunctie en de 108 graden kijkhoek kun je je leerlingen alles goed – en dankzij 8 x zoomen zelfs tot in detail – laten zien en heb je bovendien zelf veel bewegingsvrijheid. Het handige bureaustatief kun je er los bij bestellen.

Meer informatie en direct bestellen

Snel naar het bureaustatief