Gepubliceerd op 16 september 2021 Leestijd 5 min.
Geschikt voor
Basisschool Kinderopvang
NULL
Gepubliceerd op 16 september 2021 Leestijd 5 min.

Slim aan de slag

Speelgoed dieren van BiOBUDDi: duurzaam en leuk om mee te spelen

Vind jij het belangrijk dat speelgoed naast educatief ook duurzaam is? De producten van BiOBUDDi zijn duurzaam en 100% recyclebaar. Wil jij speelgoed dieren in jouw groep? Kies dan voor het duurzame dieren speelgoed van BiOBUDDi.

Bekijk alle BiOBUDDi producten in de webshop

BiOBUDDi: duurzaam speelgoed

Het speelgoed van BiOBUDDi is 100% duurzaam geproduceerd. De leuke en kleurrijke blokken van BiOBUDDi zijn gemaakt van de overblijfselen van de suikerrietplant. Dit zorgt ervoor dat de speelgoedblokken recyclebaar zijn. Ook de verpakking is 100% recyclebaar. Hiermee is de complete productie niet schadelijk voor het milieu en oefent BiOBUDDi een positieve invloed uit op onze wereld.

Met de duurzame speelblokken kunnen kinderen hun eigen wereld bouwen. Bovendien is bouwen met blokken goed voor de ontwikkeling van motorische, cognitieve en creatieve vaardigheden.

Dieren speelgoed van BiOBUDDi

Zien de kinderen het verschil tussen een slak of een schildpad? Of de overeenkomsten tussen een huiskat en een woeste leeuw? Kinderen maken spelenderwijs kennis met het dierenrijk en vergroten hun dierenkennis door te bouwen en te spelen met het bio speelgoed van BiOBUDDi dieren. De speelgoedset is speciaal ontwikkeld voor kinderdagverblijven en het onderwijs.

De inhoud van de set bestaat uit 42 gekleurde bouwblokken, een basisplaat, een stickervel en meerdere handleidingen. De speelgoedblokken zijn te combineren met blokken van andere bekende merken.

Bekijk BiOBUDDi educatie dieren in de webshop