Gepubliceerd op 25 maart 2019 Leestijd min.
Geschikt voor
Basisschool Kinderopvang
NULL
Gepubliceerd op 25 maart 2019 Leestijd min.

Parelpraatjes

Fenne en Lise testen Bakoba

Wij houden van leren! En wij leren van kinderen. Zo lieten we Fenne en Lise de BAKOBA-bouwstenen testen. Kijk je mee? De mogelijkheden met BAKOBA zijn eindeloos; van zeer eenvoudige tot de meest complexe constructies. Het is bovendien te combineren met Lego, K'nex, en andere connectoren (zoals bijvoorbeeld rietjes).

Het materiaal is zacht en flexibel. Is ook ideaal voor buiten en in combinatie met water.

Met BAKOBA kun je alles bouwen, van heel eenvoudig tot heel complex, waardoor het perfect speelgoed is voor kinderen van alle leeftijden. We raden BAKOBA echter vooral aan aan voor kinderen in de leeftijd van 2-9-jaar.

  •  De jongste kinderen, 2-3 jaar oud, kunnen plezier hebben door simpelweg hun motorische vaardigheden te ontwikkelen en de bouwstenen op alle mogelijke manieren samen te voegen, of misschien samen met oudere kinderen te bouwen.
  •  De 4-6-jarigen kunnen beginnen met het verkennen van meer verbeterde vormen van bouwen, misschien nog steeds samen met oudere kinderen en/of vrienden.
  •  De oudere kinderen, 6-9 jaar oud, kunnen aan de slag met het verbeteren van constructies, in combinatie met Legostenen, K’NEX, magnetische sticks van Geomag, en andere materialen zoals rietjes e.d.

Bakoba bestellen?