Geschikt voor
Basisschool
Gepubliceerd op 19 januari 2018 Leestijd 2 min.

De parel van ... Femke

Een studiereis vol inspirerende ontmoetingen

Speciaal voor directies, bestuurders en leerkrachten in het primair onderwijs: een inspirerende studiereis naar Finland. De reis staat gepland van 1 tot en met 4 mei 2018.

Wat heb je eraan?

Het Finse onderwijssysteem wordt gezien als een van de beste ter wereld. Maken kleinere klassen en minder controle vanuit de overheid misschien het verschil? Samen met collega’s bezoek je verschillende scholen en ga je in gesprek met leerlingen en leerkrachten.

Waarom vindt Femke dit een parel?

“Deze fantastische reis organiseren wij elk jaar, tot groot enthousiasme van de deelnemers. Je ziet een aantal highlights van het land, spreekt op diverse scholen met collega’s en leerlingen én je leert het Finse onderwijsstelsel goed kennen door een heldere presentatie van de Finnish Agency of Education. Het mooie is: voor deze inspirerende reis is subsidie mogelijk. Wil je meer weten? Mail naar info@oino-advies.nl of bel mij via 088 410 10 50.”

Waar kun je deze parel vinden?

Alle gegevens over de studiereis naar Finland vind je op de website van OinO-Advies. Je kunt je hier ook aanmelden.

Wil  je een impressie van de studiereis in 2017? Bekijk dan de video!

We willen jou de beste gebruikerservaring geven op onze website en webshop. Daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om de website beter te laten werken. Hiermee kunnen wij en - met de Rolf groep samenwerkende partijen - jouw internetgedrag volgen en advertenties relevant maken. Als je verder gaat op onze website dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie is te lezen bij Privacy en Cookies.