Gepubliceerd op 28 november 2019 Leestijd 4 min.
Geschikt voor
Basisschool Kinderopvang
NULL
Gepubliceerd op 28 november 2019 Leestijd 4 min.

De parel van...

Pakjesboot of kerststal? Allebei!

“Deze fantastische boot tover je in een handomdraai om tot een pakjesboot, kerststal, cruiseschip, vissersboot en alles wat de kinderfantasie er verder van maakt. Er passen wel 6 kinderen in. Dat maakt de boot bijzonder geschikt voor kinderdagverblijven, BSO’s en scholen. De boot is gemaakt van Triple A Wall, drie-laags samengesteld golfkarton met en dikte van 1,5 cm. Het is daardoor een licht en toch oersterk speelobject.”

kerststal

Wat heb je eraan?

“Vooral in december kun je alle kanten op met dit prachtige kant-en-klaar pakket. Tot Sinterklaas gebruik je ‘m als pakjesboot. Daarna bouw je de boot snel om tot een sfeervolle kerststal. Hiervoor bestel je er de boerderij uitbreidingsset met 3 hekken en een os en een ezel bij. De boot meet 215 x 87,5 x 130 cm (l x b x h) en biedt plaats aan zeker 6 kinderen. Je past ‘m na de kerstvakantie steeds weer aan een nieuw thema’s aan: reizen, vakantie, boerderij en ga zo maar door. Voor eindeloos speelplezier!”

Waarom vindt Sander dit een parel?

“De speelboot is volledig uit elkaar te halen, gemakkelijk plat op te bergen en snel weer op te bouwen. Het stimuleert het ruimtelijk inzicht, de motorische vaardigheden en de hand-oog coördinatie van kinderen. En als je samen bouwt, oefenen ze ook nog eens hun sociale vaardigheden. Wat mij ook erg aanspreekt: de boot is 100% Dutch Design, duurzaam ontworpen en geproduceerd in Nederland. Belangrijk, want we willen onze planeet graag zo schoon mogelijk doorgeven aan onze kinderen.”

Waar kun je boot vinden?

“Gewoon in de webshop van de Rolf groep. Voor meer details kun je ook even kijken op de site van de makers.”

 

Bestel deze pakjesboot en kerststal nu in onze webshop!