Gepubliceerd op 8 april 2020
Leestijd 2 min.

Ouders geven hun kinderen thuisonderwijs. Zij krijgen de taken en materialen van de leerkracht van hun kind en doen hun uiterste best om uitleg te geven, de motivatie aan te spreken en het ook nog gezellig te houden. Ouders kunnen wel een beetje hulp en ondersteuning gebruiken.

Bij de Rolf groep ontwikkelen we al enige tijd verschillende Ouder-Workshop-Pakketten waarmee leerkrachten eenvoudig een ouderavond organiseren zonder zich druk te maken over de inhoud. Ieder pakket bestaat uit:

  • Een duidelijke handleiding, die je stap voor stap door de presentatie heen leidt.
  • Een sprankelende presentatie boordevol informatie, foto’s en werkvormen.
  • Bijlagen die je kunt aanpassen aan jouw eigen voorkeuren (met bijvoorbeeld het logo van jouw school of kinderdagverblijf).

In deze Coronaperiode waar thuiswerken en thuisonderwijs samenkomen hebben we een nieuw Ouder-Workshop-Pakket ontwikkeld. Hiermee organiseer je een online ouderavond van maximaal een uurtje. De presentatie is kant-en-klaar, met de handleiding naast je computer geef je deze ouderavond met gemak. Tevens een kans om in contact te zijn met alle ouders en ze de gelegenheid te geven om wat vragen te stellen.

Meld je hier aan en ontvang alle documenten binnen 2 minuten in je mail.

Succes!

Ouder-Workshop-Pakket Thuisonderwijs bestellen?

Klik hier

Mama + Juf = Mamajuf. Papa + Meester = Papameester. Plus boodschappen doen, koken, het huis schoonhouden, de was ophangen en (niet te vergeten) je hebt ook nog een (fulltime) baan, dus werken.