Gepubliceerd op 11 maart 2020 Leestijd 2 min.
Geschikt voor
Basisschool Kinderopvang
NULL
Gepubliceerd op 11 maart 2020 Leestijd 2 min.

Slim aan de slag

Ouder-Workshop-Pakket Bewegend leren

Ouders willen graag hun kind helpen door aan te sluiten bij de inhoud van het kinderdagverblijf of de school. Met de complete Ouder-Workshop-Pakketten verzorg jij met gemak een sprankelende en interactieve workshop voor ouders over interessante onderwerpen als zindelijkheid, nieuwsgierigheid en creativiteit.

Ouder workshop pakket Bewegend leren

Met het nieuwe Ouder-Workshop-Pakket ‘Bewegend leren’ leer jij ouders hoe ze thuis oefenen met taal en rekenen op een vrolijke en ontspannen manier. Thuis oefenen met taal en rekenen is een goed idee! Maar hoe je dat op een leuke manier doet, is voor veel ouders niet duidelijk. Je stuurt de ouders naar huis met praktische tips, zodat ze thuis met vertrouwen aan de slag kunnen gaan.

Door gebruik te maken van principes van bewegend leren en spel kunnen de ouders op een luchtige manier taal en rekenen oefenen met hun kind.

Bewegend leren en spel

Uit allerlei onderzoeken blijkt dat beweging belangrijk is voor de ontwikkeling van het kind. Helaas beweegt amper de helft van de Nederlandse kinderen voldoende. Beweging is vanzelfsprekend belangrijk voor je fysieke gezondheid, maar het is ook belangrijk voor je geestelijke gezondheid. Daarnaast helpt beweging om je beter te concentreren, je aandacht te focussen en dingen beter te onthouden. De meeste kinderen vinden beweging ook nog eens erg leuk. Vandaar dat bewegen en leren een goede combinatie is!

Meer weten over het geven van onze Ouder-Workshops? Bekijk deze video: https://vimeo.com/382408805/f863418aab

Ouder – Workshop – Pakket Bewegend leren bestellen?

Bekijk ook eens onze andere Ouder – Workshop – pakketten