Gepubliceerd op 29 april 2020 Leestijd 1 min.
Geschikt voor
Basisschool Kinderopvang Voortgezet Onderwijs
NULL
Gepubliceerd op 29 april 2020 Leestijd 1 min.

Slim aan de slag

Maak jouw locatie Coronaproof met onze gratis downloads!

Ben jij bezig om jouw school of kinderopvanglocatie Coronaproof te maken? Wij helpen je graag. Met zelf uit te printen bewegwijzering en hulpposters, Hart voor leren afzetlint en een specifiek assortiment.

 

Download gratis bewegwijzering en hulpposters

Om het jou makkelijk te maken hebben we een aantal kindvriendelijke hulpmiddelen ontworpen. Je kunt deze gratis downloaden en uitprinten. Natuurlijk kun je deze ook lamineren voor een betere bescherming.

Hart voor leren afzetlint en meer hulpmiddelen

We begrijpen dat je soms ook routes moet afzetten. Ons Hart voor leren afzetlint komt hiervoor ideaal van pas. In een kindvriendelijke blauwe kleur en waarmee je direct aan ouders en kinderen laat zien dat ook jullie hart voor leren hebben. Je kunt het lint en andere hulpmiddelen eenvoudig bestellen in onze webshop.

Hygiëne

Met deze artikelen uit onze sanitair lijn zijn in ieder geval alle basis voorzieningen aanwezig om te zorgen je er elke dag hygiënisch aan de slag kan.

Markering & signalering

Bij het inrichten van je school moet veiligheid altijd voorop staan. Markeringstape en -pictogrammen geven op een eenvoudige manier informatie weer.

Bescherming

Het RIVM blijft benadrukken dat geregeld handen wassen betere bescherming biedt dan een mondkapje, maar ieder maskertje heeft in elk geval iets van toegevoegde waarde en kan de verspreiding van het virus remmen.