Geschikt voor
Basisschool
Gepubliceerd op 28 mei 2018 Leestijd 3 min.

Parelpraatjes

Lex en Dean bespreken het Rolf Barcodespel en app

Elke dag houden wij ons bezig met de vraag: hoe maken we leren leuker en beter? Dat doen we natuurlijk niet alleen... maak kennis met ons testteam! Deze experts geven hun eerlijke mening over de pareltjes in ons assortiment. Ditmaal gaan Lex en Dean aan de slag. Wat vinden zij van dit product? Kijk mee!

"Wat ik leuk vond om te zien is dat kinderen zo gretig en met plezier aan de slag gingen met de iPad en de barcodekaartjes dat ze niet eens doorhadden dat er ook gerekend moest worden. Strategisch denken en probleemoplossend denken komen hier aan bod. De vraag:' hoe zorg ik ervoor dat mijn boodschappenlijstje klopt' daagt kinderen uit om te rekenen en ze verleggen hierbij hun grenzen. De iPad controleert de som en met de leerlingenkaart kan de leerkracht volgen welke opdrachten de kinderen hebben gedaan en hoe goed ze die hebben gedaan. Het Barcodespel zorgt in ieder geval voor rekenplezier!"
Magda Jacobs, ontwikkelaar van het Barcode spel

Meer weten over het Rolf Barcodespel en de gratis app?

We willen jou de beste gebruikerservaring geven op onze website en webshop. Daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om de website beter te laten werken. Hiermee kunnen wij en - met de Rolf groep samenwerkende partijen - jouw internetgedrag volgen en advertenties relevant maken. Als je verder gaat op onze website dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie is te lezen bij Privacy en Cookies.