Geschikt voor
Basisschool
NULL
Gepubliceerd op 22 maart 2020 Leestijd 1 min.

Slim aan de slag

Lesmateriaal voor leren op afstand voor alle leerlingen in het Primair Onderwijs

Om basisscholen te ondersteunen in het geven van onderwijs op afstand is door de gezamenlijke educatieve marktpartijen aan uniforme oplossingen gewerkt om dit mogelijk te maken voor alle scholen. Vanuit ons hart voor leren willen wij hier ook graag aan bijdragen en helpen wij graag mee.

  • Voor scholen die al digitaal werken zijn er oplossingen door het digitale lesmateriaal geschikt te maken voor thuisgebruik.
  • Scholen die nog niet digitaal werken kunnen digitaal lesmateriaal – aanvullend op de gebruikte lesmethode – voor alle leerlingen aanvragen. Uitgevers van leermiddelen stellen de noodzakelijke digitale licenties hiervoor kosteloos ter beschikking. Je kunt ze via deze link gemakkelijk bestellen.
  • Voor scholen die graag met werkboekjes willen blijven werken zijn er ook oplossingen. De materialen zijn in PDF beschikbaar gemaakt.
  • Hou onze speciale pagina derolfgroep.nl/corona goed in de gaten.
  • Hou de website www.lesopafstand.nl ook in de gaten.

Wil je met ons in gesprek over het organiseren van leren op afstand en kunnen we je helpen bij het verkrijgen van lesmateriaal? Neem contact op met onze klantenservice of met je accountmanager. Wij helpen je graag verder.

 

Meer weten over de beschikbaarheid van de leermiddelen voor PO?

Wil je direct de licenties bestellen?