Gepubliceerd op 06 april 2020 Leestijd 4 min.
Geschikt voor
Basisschool Kinderopvang
NULL
Gepubliceerd op 06 april 2020 Leestijd 4 min.

Slim aan de slag

Lesgeven op afstand

Nu de scholen langer gesloten blijven, is het verstandig om de mogelijkheden van onderwijs op afstand nader te verkennen. Een van de mogelijkheden is het werken met instructiefilmpjes. Je kunt ze zelf opnemen of die van anderen verspreiden. Maar: hoe doe je dat eigenlijk op een goede manier?

Niet zelf het wiel uitvinden

Je hoeft niet zelf het wiel uit te vinden. Wij helpen je graag en zorgen er samen met jou voor:

  • dat je deze filmpjes makkelijk en met eenvoudige apparatuur kunt maken.
  • dat je deze filmpjes goed kunt ordenen en delen binnen je school, per groep, maar bijvoorbeeld ook per vakgebied.
  • dat je filmpjes onderwijsinhoudelijk sterk zijn, daadwerkelijk bijdragen aan goed onderwijs en gericht zijn op de essentiële vaardigheden

Dit kunnen we voor jou doen;

Hulp bij opslaan en ordenen

Werkt jouw school met Office 365? Dan kunnen wij voor jullie een op maat gemaakte bibliotheek in SharePoint realiseren, waarin je geordend op jaargroep en vakgebied de filmpjes kunt opslaan. Dit kost slechts €200,- exclusief btw. Je ontvangt hiervoor ook onbeperkte toegang tot een e-college over de didactiek van onderwijs op afstand. Niet alleen voor jezelf maar voor al je collega’s.

Uitstekende vlogsets voor de iPad

Heb je geen geschikte apparatuur om filmpjes mee te maken? Wij kunnen je nu twee vlogsets aanbieden waarmee je heel eenvoudig van je iPad een hele gave camera maakt. Supermakkelijk en van een hoge onderwijskwaliteit. Bekijk hier de aanbieding en de mogelijkheden!

Extra hulp en begeleiding

Heb je extra hulp en begeleiding nodig? Dat kan, ook op afstand. Je weet: wij helpen je altijd graag, vooral in deze tijd!

Wil je ook aan de slag met instructiefilmpjes? Neem dan contact op met onze klantenservice: 088 410 10 20. Wij helpen je verder!