Gepubliceerd op 3 maart 2023
Leestijd 5 min.

Ben je geïnteresseerd in een bezoek aan de BETT of heb je je ticket al binnen? Tof! Wij helpen je graag bij de voorbereidingen op jouw bezoek. Een aantal van onze toonaangevende partners én een aantal van onze collega’s zijn aanwezig op de BETT.  Dit geeft jou de mogelijkheid om sessies in het Nederlands bij te wonen óf om in de stands in het Nederlands informatie te krijgen over de nieuwste trends en ontwikkelingen. Benieuwd wat wij voor jouw bezoek kunnen betekenen? Lees dan snel verder.

 • Ctouch
  Ctouch is een toonaangevende leverancier van interactieve touchscreens voor het onderwijs. Hun producten bieden docenten en studenten een innovatieve manier om te leren en te communiceren in de klas. Tijdens de BETT verzorgen zij sessies van 10 personen per keer over de toepasbaarheid van de schermen in het onderwijs.
 • Promethean
  Promethean is een toonaangevende leverancier van interactieve whiteboards en software voor het onderwijs. Hun producten helpen docenten om boeiende lessen te creëren en studenten actief bij het leren te betrekken. Op de BETT hebben zij een exclusieve stand, waar je terecht kunt voor inspiratie. 
 • ClassVR
  ClassVR is een innovatieve technologie die het onderwijs revolutioneert door middel van virtuele en augmented reality. Het biedt leerlingen de mogelijkheid om te leren door middel van meeslepende ervaringen, waardoor leren leuker en effectiever wordt. Iedere dag om 13.45 uur wordt er een Nederlandse sessie gegeven over ClassVR.
 • Apple/JAMF
  Apple en JAMF bieden een krachtige combinatie voor onderwijsinstellingen, waarmee ze gemakkelijk Apple-apparaten kunnen beheren en beveiligen. Dit verbetert de leerervaring van leerlingen en bespaart docenten tijd en moeite. Gedurende de dag worden er verschillende (Nederlandse) live demo’s en sessies gegeven.
 • Lego Education
  Lego Education heeft dit jaar opnieuw een eigen demoruimte, waarbij je aan de slag kunt gaan met het LEGO® Learning System en met de LEGO® Education-experts kunt praten. Demo’s worden gegeven voor groepen van 1 tot 24 personen in tijdvakken van 1 uur. Aanvullend vindt er op 30 maart van 15.00 tot 15.30 uur een Keynote plaats waarbij STEAM Learning en 21st Century Skills centraal staan.

Wil jij je alvast aanmelden voor een kennismaking of demo bij één van onze partners? Regel dan nu je inschrijving!