Geschikt voor
Basisschool Kinderopvang
Gepubliceerd op 13 maart 2018 Leestijd 2 min.

Hartverwarmend voordelig!

Koopjes in Ochten

Het fysieke, tastbare hart van de Rolf groep is een 1000 m2 grote ruimte vol onderwijsmaterialen: Hartje Ochten. Centraal gelegen tussen Nijmegen en Utrecht, langs de A15, loop je hier een wereld binnen die je onderwijshart sneller zal doen kloppen. Op zaterdag 29 september is een bezoek aan Hartje Ochten nóg meer de moeite waard!

Dan vind je hier weer mooie koopjes! Ontdek hartverwarmende koopjes zoals bouwmaterialen, puzzels, speelgoed, fietsjes, meubilair en creatief materiaal voor leuke prijsjes. Ben jij gek op koopjes? Dan mag een bezoek aan Ochten niet ontbreken. Neem je kinderen vooral mee, vermaak is geregeld.

  • Mercuriusweg 14 in Ochten.
  • Vanaf 9.00 uur staat de koffie klaar. Om 12.00 uur zijn de koopjes op.
  • In Hartje Ochten kun je alleen betalen met pin.
  • Op koopjes geen garantie.

We verheugen ons op je komst!

Ps. graag even aanmelden aan de linkerzijde (web) of onderaan (mobiel) deze pagina.

Ontdek alvast een aantal Koopjes:

Cijfer-vloerpuzzel foam

Bouwmaterialen

Pedalo

Boogkasten

Rondo set

Keukenblok

Montessori kastenwand voor het kralen assortiment

Garderobekastje

Diverse spellen

Lang als een slang (ROLF)

Kassa!

Zaterdag 21 april 2018 was onze eerste Koopjes. Wat een gezelligheid! Zo’n 200 bezoekers kwamen naar Ochten voor de Koopjes. En we hebben veel blije kinderen gezien die werden vermaakt door de ballonnenman. Dus dit smaakt naar meer 🙂

Blader door een aantal foto’s van afgelopen keer.

Sluit maar aan in de rij!

Shoppen!

Kinderen werden vermaakt door de ballonnenman

We willen jou de beste gebruikerservaring geven op onze website en webshop. Daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om de website beter te laten werken. Hiermee kunnen wij en - met de Rolf groep samenwerkende partijen - jouw internetgedrag volgen en advertenties relevant maken. Als je verder gaat op onze website dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie is te lezen bij Privacy en Cookies.