Gepubliceerd op 27 mei 2021
Leestijd 5 min.

Met ingang van 1 juni breidt KlasMastr, onderdeel van de Rolf groep, haar online leerplatform uit met content en trainingen van Onderwijz.

De kracht van KlasMastr

KlasMastr is hét leerplatform voor professionals in de kinderopvang en het onderwijs,  voor zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling. Op KlasMastr vind je een uitgebreid aanbod aan leervormen en leerroutes. Van trainingen op locatie, blended trainingen, e-learnings, e-college’s, microlearnings, podcasts tot audioboeken.

Door het uitgebreide aanbod biedt KlasMastr een passende leervorm voor ieder moment. Van hapklare ‘leersnacks’ waarvan je binnen één minuut al iets opsteekt tot volledige fysieke leertrajecten afgestemd op je persoonlijke leerroute of ontwikkelplan. Hierdoor kun jij als professional zo efficiënt mogelijk het beste uit jezelf halen.

Met KlasMastr ben jij de Mastr van jouw eigen ontwikkeling!

De kracht van Onderwijz

Onderwijsorganisaties en leerkrachten onderschrijven het belang om je altijd te kunnen blijven ontwikkelen. Onderwijz heeft een ruim aanbod leermiddelen voor onderwijskundige en persoonlijke ontwikkeling. Er is voor ieder wat wils. De één luistert liever een informatieve podcast, de ander geeft de voorkeur aan het kijken naar een video en weer een ander volgt het liefst een online training. Naast individuele leermiddelen vind je op Onderwijz ook leermiddelen die je met het hele team kunt maken. Een mooi voorbeeld zijn digitale ICT scans die de leerbehoefte van het hele team in kaart te brengen. Het aanbod op Onderwijz wordt voortdurend actueel gehouden en daarbij wordt goed geluisterd naar de behoefte van leerkrachten, scholen en schoolbesturen.

In KlasMastr kun je jouw eigen leerlijn arrangeren!

Wil jij je verder ontwikkelen op het gebied van bijvoorbeeld rekenonderwijs? Stel dan zelf je eigen leerlijn samen. Jouw leerlijn kan er als volgt uitzien:

KlasMastr

KlasMastr in 2021

Door de uitbreiding met Onderwijz blijven wij ook in 2021 de totaaloplossing voor jouw onderwijskundige en persoonlijke ontwikkeling. Zo houden we ons leeraanbod in verschillende leervormen actueel. Daarnaast sluiten we aan op schoolbrede ontwikkelingen die voorzien in de leerbehoeften van elke, afzonderlijke kinderopvang- en onderwijsprofessional. Deze samenwerking van de Rolf groep en Onderwijz heeft een gemeenschappelijk doel: altijd een passend aanbod op jouw leervragen en het plezier in leren vergroten!

 

de Rolf groep en Onderwijz

Dit persbericht is een gezamenlijke uitgave namens Prince Heyliger (Directeur de Rolf groep) en Inge Kleemans (Directeur Onderwijz).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Rolf groep via Klasmastr@derolfgroep.nl of 088-4101020, voor Onderwijz via inge@onderwijz.nl of 076-2301305.