Geschikt voor
Basisschool
Gepubliceerd op 20 juni 2018 Leestijd 3 min.

Voordeel voor jou

30 x Topkwaliteit Chromebooks inclusief Leba laptopkar, Google licenties, installatie en aflevering.

Profiteer nu van onze Chromebook klasdeal. Een klas vol topkwaliteit Touch Chromebooks van Dell compleet met een Leba kar om de Chromebooks na gebruik in op te bergen. De 30 Chromebooks worden gebruiksklaar afgeleverd, zodat de klas er direct mee aan de slag kan. Compleet met 30 Google licenties voor alle Chromebooks. Nu voor de tijdelijke prijs van € 9.999,95 inclusief BTW*.

Hoogwaardige kwaliteit Chromebooks voor een zeer scherpe prijs

Onze Klasdeal is speciaal samengesteld voor het onderwijs. Met de Dell 11,6 inch Chromebooks met touchscreen beschikt jouw school over devices die stevig genoeg zijn om bestand te zijn tegen elke schooldag. De Chromebooks beschikken over een verzegeld, morsbestendig toetsenbord, is voorzien van rubber beklede randen en valbescherming.

Dell Chromebook

Dankzij gebruiksvriendelijke tools maakt Google het leren makkelijk

De Chromebooks ontvang je compleet met Google Chrome OS educatie licentie. Met deze licentie koppel je elke Chromebook aan de Google beheersomgeving. Ook beschik je gratis over de gebruiksvriendelijke G Suite Apps for Education van Google. Zo kun je jouw leerlingen op elk moment, overal en op elk apparaat bij het onderwijs te betrekken. En wij helpen jou om er als school alles uit te halen wat erin zit. Lees meer over het werken met Google.

Specificatie Klasdeal:

  • 1 x Leba laptopkar met een capaciteit voor 32 chromebooks (compleet gemonteerd).
  • 30 x Dell chromebook 3180 TOUCH / 11 inch scherm/ 4 GB intern geheugen  / 32 GB opslag / 1 jaar CAR garantie.
  • 30 x Google Chrome OS educatie licentie.
  • Google Play Store ready, waardoor je Androidapps op de Chromebook kunt zetten.
  • Inclusief installatie voorafgaand aan de levering.
  • Inclusief aflevering op locatie.

Prijs: € 9.999,95 inclusief BTW (OP = OP!)*

*Prijs geldt alleen voor de totale bundel en zolang de voorraad strekt

Je kunt bij ons ook trainingen volgen

Wil je alles uit Google G Suite halen? Samen met onze partner OinO-Advies bieden we uitstekende doelgerichte trainingen en workshops aan.

We willen jou de beste gebruikerservaring geven op onze website en webshop. Daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om de website beter te laten werken. Hiermee kunnen wij en - met de Rolf groep samenwerkende partijen - jouw internetgedrag volgen en advertenties relevant maken. Als je verder gaat op onze website dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie is te lezen bij Privacy en Cookies.