Gepubliceerd op 26 juli 2019
Leestijd 1 min.

Als pedagogisch medewerker die met baby’s werkt hoor je over specifieke kennis en vaardigheden te beschikken. In de IKK wet staat zelfs dat je daarvoor een branche-erkend certificaat moet hebben. Volg een ‘Kiekeboe!’ training en behaal deze.

Ontvang tips om baby’s uit te dagen

Ontdek tijdens de Kiekeboe! training manieren om baby’s te prikkelen met leerzame activiteiten. Met de handige tips ga je uit van de nieuwsgierigheid en het eigen initiatief van de jonge kinderen. Ook blikken we terug op basistechnieken, zoals de beste manier om baby’s te tillen.

Ontwikkeld vanuit Piramide concept

De Kiekeboe! training is ontwikkeld vanuit het Piramide-concept waarbij slim gebruik wordt gemaakt van activiteiten en spel. Tijdens de training begeleiden onze trainers je door de wondere wereld die de 0-jarige ervaart. Op die manier leer jij ze nog beter begrijpen. Na de training ontvang je het geregistreerde certificaat van Piramide Nederland onder accreditatie van het FCB.

Training op eigen locatie

Jouw organisatie hoeft niet met Piramide te werken. De training is losstaand en past bij iedere kinderopvang. Daarnaast is de training ook op eigen locatie te organiseren. Wil je met je eigen groep de Kiekeboe! training volgen? Neem dan contact met ons op voor inhoud en prijs.

Extra informatie

Doelgroep: Pedagogisch medewerkers

Duur: 4 bijeenkomsten en 1 begeleidingsmoment

Kosten: €450,- p.p. excl. geregistreerd certificaat en boeken

Lees meer over de Kiekeboe! training en ontdek hoe jij baby’s uitdaagt met spel.

Download de brochure