Gepubliceerd op 07 april 2020 Leestijd 3 min.
Geschikt voor
Basisschool Kinderopvang
NULL
Gepubliceerd op 07 april 2020 Leestijd 3 min.

Slim aan de slag

Kennis opdoen en nieuwe woorden leren met AR

Een tijger, olifant of zonnestelsel in jouw huiskamer? Uniek, bijzonder en heel leuk is de inzet van Augmented Reality. In de AR lessen die wij maken vind je niet alleen een 3D model, maar ook een voice over en hotspots met kennis, vragen en opdrachten. Zo breiden kinderen hun achtergrondkennis en woordenschat uit, beiden belangrijke onderdelen voor (begrijpend) lezen.

AR muziek

Kant-en-klare lessen

Onderwijskundigen van de Rolf groep hebben al enige tijd ervaring met het ontwikkelen van AR lessen. Deze bestaan uit:

  • kennis opdoen met een interactieve PowerPoint presentatie
  • ervaren en leren met Augmented Reality
  • verwerken en toepassen met de bijlagen in de handleiding

Kortom: complete lessen waarmee kinderen zelfstandig leren, waarbij je je over motivatie geen zorgen hoeft te maken. Om de lessen te kunnen uitvoeren heb je alleen een telefoon, tablet of  IPad nodig, vanwege de heldere handleiding en de eenvoudige toepassing zijn de lessen ook goed thuis samen met de ouders in te zetten!

Schoollicentie

Start nu met de AR schoollicentie en ontvang direct 20 complete AR lessen (zoals de aarde, zonnestelsel, de olifant, de boerderij). Ieder maand ontvang je 3 nieuwe lessen, één voor ieder bouw een jaar lang! Licentiekosten per jaar zijn 2 euro per leerling en 100 euro per locatie. Meld je vandaag nog aan, veel leerplezier!

Onze AR lessen op een rijtje