Leestijd 5 min.

Plaats de jaarbestelling en win!

Het begin van het nieuwe schooljaar is altijd even wennen, zowel voor de kinderen als voor jou. De kinderen moeten elkaar (opnieuw) leren kennen, maar ook voor jou is het een spannende periode: je wilt het liefst alles op orde hebben voordat het schooljaar begint en zorgen dat alle materialen op tijd in huis zijn om als winnaar te starten. Samen kunnen we hiervoor zorgen. Hoe? Plaats voor 1 juni de jaarbestelling en laat deze voor 14 juni uitleveren. Je maakt dan kans op 1 van de 10 pakketten om het nieuwe schooljaar als winnaar te beginnen!

Plaats de jaarbestelling in de webshop

Kies uit een van de samengestelde pakketten

We hebben per bouw 2 of 3 leuke pakketten samengesteld. Ben je 1 van de gelukkige 10 winnaars*? Dan kies je zelf welk pakket jij wilt ontvangen. Het pakket ontvang je bij de start van het nieuwe schooljaar via de accountmanager van jouw school.

*Je doet automatisch mee aan de winactie als je de jaarbestelling voor 1 juni plaatst en voor 14 juni laat uitleveren. Over de toekenning van de winnaars kan niet worden gecorrespondeerd.

Pakketten onderbouw

Voor de onderbouw heb je keuze uit 3 pakketten.

 

Maak kans op een pakket en start het nieuwe schooljaar als winnaar!

Plaats de jaarbestelling

Meer weten over de jaarbestelling?

Hier vind je meer informatie over het plaatsen van de jaarbestelling. Heb je vragen of kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op!