Geschikt voor
Basisschool Kinderopvang
Gepubliceerd op 28 maart 2018 Leestijd 2 min.

16 mei, de Rolf groep Ochten

Met Hart en Ziel – inspiratiemiddagen

De leerkracht op een basisschool, de specialist van de Rolf groep, de ICT-coördinator, de onderwijskundige, de schoolbestuurder… onder aan de streep is er één aspect dat hen allen bindt: Hart voor leren – Met hart en ziel. De Rolf groep gaat hun kennis en bevlogenheid voor onderwijs structureel voorzien van een interactief podium!

Vier keer per jaar zal de showroom van de Rolf groep, Hartje Ochten, het toneel zijn van ontmoeten, inspireren, delen, uitproberen en leren – rondom onderwerpen als het kinderbrein, privacy, onderbouw, digitalisering of STEAM. Kort (van 2 tot 5), interactief, kernachtig, illustratief, met hapje en drankje en… staand! Want (inter)actie staat voorop.

Elke middag is anders, wat betreft onderwerp, deskundigen en werkvormen.

Check de agenda welke middag(en) jouw hart en ziel raken!

  • Woensdag 16 mei 2018: Achter slot en grendel

In het najaar 2018 volgen nog twee middagen: onderbouw en digitalisering.

Meld je onder aan deze website aan voor onze nieuwsbrief, dan ontvang je automatisch de uitnodiging voor alle inspiratiemiddagen.

 

Woensdag 16 mei 2018: Achter slot en grendel

Meld je aan voor de eerste “Met Hart en Ziel”-inspiratiemiddag met als thema Achter slot en grendel, op woensdag 16 mei 2018.

14.00 – 14.30   ontmoet elkaar
14.30 – 14.40   trap af
14.40 – 15.15    kom tot de kern van het thema – Privacybeleid Stichting AVES
Ronald Heupink, bovenschools ict’er bij Stichting AVES gaat in op hun privacybeleid, met name gericht op de gebruikers. Ook licht hij hun ESET onderzoek toe.

15.15 – 15.45     en actie! – Wachtwoordenbeleid
Door Marcel Bleeker, ICT-consultant bij de Rolf groep.

15.45 – 16.15     en actie! – Papierversnipperaar
Henk Scholtens, key accountmanager bij ACCO BRANDS vertelt over en laat de voordelen zien van de papierversnipperaar. En waarom je het beste vóór de AVG wetgeving voor een papierversnipperaar kan kiezen.

16.15 – 16.45     en actie! – Datalekken
Datalekken is het verlies van privacy- en persoonsgevoelige informatie. Maar het is meer, veel meer. Wat kan je er tegen doen? En wat zijn de verplichtingen vanaf 25 mei 2018? Hoor hierover van Rien Kusters, adviseur bij Veltwerk.

17.00                  neem afscheid voor nu, maar houd contact!

Aan de linkerzijde van deze pagina kun je je aanmelden voor deze middag.

De ‘Met Hart en Ziel’-inspiratiedagen vinden plaats bij de Rolf groep in Hartje Ochten, Mercuriusweg 14.

We willen jou de beste gebruikerservaring geven op onze website en webshop. Daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om de website beter te laten werken. Hiermee kunnen wij en - met de Rolf groep samenwerkende partijen - jouw internetgedrag volgen en advertenties relevant maken. Als je verder gaat op onze website dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie is te lezen bij Privacy en Cookies.