Geschikt voor
Basisschool
NULL
Gepubliceerd op 13 juni 2018 Leestijd 5 min.

6 februari 2019, de Rolf groep Ochten

'Met Hart- en Ziel'-inspiratiemiddag De nieuwe onderbouw

De onderbouw is in beweging. Zo zorgen we er samen voor dat het onderwijs blijft aansluiten op onze dynamische samenleving. Jij, als onderbouwleerkracht, ontwikkelt jezelf continu – om te blijven zorgen voor kwaliteitsonderwijs. Wij willen je daarbij inspireren.

Dat doen we, onder andere, in ons fysieke hart: Hartje Ochten. Dompel jezelf onder in 1000 m2 onderwijsinspiratie, bekijk, vergelijk, voel, maar vooral: probeer zelf uit! Op woensdag 6 februari 2109 is Hartje Ochten het centrum van het onderbouw-onderwijs in Nederland. Zorg dat je daar bij bent!

De eerste ‘Met Hart en Ziel’-inspiratiemiddag ‘De nieuwe onderbouw’ op 31 oktober zit vol. Jullie hebben er zin in en wij ook! Dus we gaan gewoon nog een middag organiseren voor de onderbouw op woensdag 6 februari 2019. Momenteel laten wij onze hersens kraken over – net zo’n inspirerend en rijk – programma voor deze middag als die voor 31 oktober.

Aan jou om jezelf alvast te verzekeren van een plekje!

Wil je zeker zijn van een plekje op 6 februari? Schrijf je dan alvast in! Het gaat hierbij om een voorinschrijving. Zodra het programma bekend is, ontvang je een e-mail met de vraag of je jouw voorinschrijving definitief wil maken.

Ps. Hakim op z’n best is er sowieso weer op 6 februari.

Een interactieve show voor kleine, maar zeker ook voor grote mensen. Met Hakim kun je namelijk lachen! Over van alles en met van alles. Het is iedere keer weer een verrassing waarmee hij aan komt zetten. Of het nu iets geks is uit de sprookjes van duizend en een nacht, iets geestigs met stoere cowboys en indianen of picknick perikelen in de buitenlucht: alles is mogelijk met Hakim (bekend van Sesamstraat) en geeft jou volop inspiratie voor jouw school of misschien wel jouw les!

 

De ‘Met Hart en Ziel’-inspiratiemiddag vindt plaats bij de Rolf groep in Hartje Ochten, Mercuriusweg 14.