Gepubliceerd op 10 februari 2020 Leestijd 2 min.
Geschikt voor
Basisschool Kinderopvang
NULL
Gepubliceerd op 10 februari 2020 Leestijd 2 min.

Blog

Het Nationaal Onderwijs Congres: een dag vol inspiratie

Het Nationaal Onderwijs Congres is hét event voor professionals uit alle lagen van het primair en voorschools onderwijs. Zorg dat je erbij bent in oktober, want dit congres prikkelt, inspireert én biedt toepasbare tools voor de dagelijkse onderwijspraktijk. Voor slechts € 75 heb je de ideale invulling van je studiedag! Interactieve pleinen, ludieke intermezzo’s, de prachtige locatie in het Gooi en heerlijke versnaperingen maken Het Nationaal Onderwijs Congres tot een ware beleving.

Duurzaam ontwikkelen

Dit jaar staat het congres in het teken van Duurzaam ontwikkelen. Je ontdekt niet alleen hoe educatie kan bijdragen aan een duurzame wereld, maar ook hoe leerlingen zich duurzaam kunnen ontwikkelen in én voor een steeds veranderende samenleving. Het thema krijgt in de volle breedte gestalte en biedt voor elk wat wils 

Meer dan 70 sessies! 

Door wie laat jij je graag inspireren? Kies uit sprekers als van Marcel van Herpen, Pedro de Bruyckere, Meester Mark, Berthold Gunster en vele anderen. Je kunt zelf je programma samenstellen en hebt daarvoor de keuze uit ruim zeventig sessies. Doe bijvoorbeeld praktische ideeën op in de vele masterclasses en interactieve sessies. En kom vooral ook in actie op hetJonge Kind Plein,deKlas van de Toekomsten de overige interactieve pleinen. 

Het Nationaal Onderwijs Congres vindt plaats op 9 oktober inSpant!,in het centraal gelegen Bussum. Er zijn 1000 tickets verkrijgbaar, wees er dus snel bij! Houdde website in de gaten waar het programma steeds verder wordt aangevuld en bestel direct je tickets.