Gepubliceerd op 9 november 2022
Leestijd 10 min.

Van 1 tot en met 4 november vond Het Nationaal Onderwijs Congres Caribbean (HNOCC) plaats. Jeroen Rougoor, Export Manager Caribbean, blikt terug op dit 3-daagse congres. 

Dag 1: Aruba

Op dinsdag 1 november werd voor het vijfde achtereenvolgende jaar het HNOCC op Aruba georganiseerd. Jeroen: “Ieder jaar organiseren we dit samen met onze partner Stichting Katholiek Onderwijs Aruba (SKOA). We zijn blij met deze samenwerking en het mooie congres wat we ook dit jaar weer hebben neergezet.” Tijdens het congres op Aruba hebben 750 deelnemers, verspreid over de ochtend en middag, deelgenomen aan het congres. De deelnemers komen van verschillende besturen op het eiland: SKOA, SPCOA en DPS.

HNOCC SKOA
HNOCC Aruba5
HNOCC Aruba3
HNOCC Aruba2

Dag 2: Curaçao

Na een interessante 1e congres dag is de delegatie onderwijsadviseurs van de Rolf groep doorgevlogen naar Curaçao. Dit jaar organiseerden we voor het eerste keer het congres op Curaçao. “De HJA Schroederschool heeft geheel belangeloos hun locatie voor het congres ter beschikking gesteld. Met ruim 525 deelnemers kunnen we spreken van een zeer geslaagd congres!” aldus Jeroen.

HNOCC Curacao1
HNOCC Curacao2

Dag 3: Bonaire

Op donderdag 3 november opende Skol Amplio Papa Cornes voor het congres de deuren. Ruim 100 deelnemers van 7 verschillende besturen hebben deelgenomen aan het eerste Nationaal Onderwijs Congres Caribbean op Bonaire.

HNOCC Bonaire1
HNOCC Bonaire3
HNOC Bonaire4
HNOCC Bonaire2
HNOCC Curacao2
Jeroen Rougoor
-
Export Manager Caribbean
"Het bijzondere aan dit congres is dat we ruim 1400 onderwijsprofessionals van 3 verschillende eilanden bij elkaar hebben gekregen om kennis op te doen en van elkaar te leren."

Heb jij Het Nationaal Onderwijs Congres Caribbean (HNOCC) gemist?

Door het grote succes van deze editie zijn de data voor schooljaar 2023/2024 al bekend!

  • 31 oktober 2023 Aruba
  • 1 november 2023 Curaçao
  • 2 november 2023 Bonaire

Reserveer jij je agenda alvast voor dit inspirerende congres?