Gepubliceerd op 13 mei 2020 Leestijd 3 min.
Geschikt voor
Basisschool Kinderopvang
NULL
Gepubliceerd op 13 mei 2020 Leestijd 3 min.

Slim aan de slag

Haal het beste uit jezelf. Op jouw manier. Op jouw moment.

In de afgelopen periode is maar weer gebleken dat nieuwe vaardigheden aanleren en jezelf ontwikkelen niet alleen heel leuk is, maar ook essentieel om op onverwachte situaties in te kunnen spelen. Maar wat is de beste manier om jezelf te blijven ontwikkelen? Er is aanbod genoeg. Sterker nog: er is een woud aan cursussen, trainingen, assessments, coaching trajecten, praktijklessen en noem maar op. Zoveel dat je vaak door het spreekwoordelijke bos de training niet meer ziet waar je echt wat aan hebt. Hoe vind je eenvoudig de leeroplossing die past bij jouw specifieke ontwikkeldoelstelling?

Verspil geen tijd

Je bent nu eindeloos veel tijd kwijt met zoeken naar de juiste training of cursus. We hoeven jou als onderwijs- of opvangprofessional met je hoge werkdruk niet te vertellen dat je die tijd wel beter kunt besteden. Dat maakt dat er behoefte is aan een overzichtelijke plek waar alles samenkomt. Een startpunt waar kwaliteit en maatwerk boven kwantiteit gaat.

Een Masterplan

Wij bij de Rolf groep hebben de afgelopen periode bepaald niet stil gezeten. We hebben een nieuw platform ontwikkeld waar je snel en efficiënt de juiste cursus of training kunt vinden. Precies toegesneden op jouw situatie en onderwijs- of kinderopvangorganisatie. We noemen het KlasMastr en zijn er erg enthousiast over. De officiële introductie volgt binnenkort, maar hier alvast de voordelen op een rijtje:

  • Een toekomstbestendig platform geheel afgestemd op jou en op het profiel van jouw organisatie.
  • Combinatie van online en fysieke trainingen.
  • Geen overvloed, maar overzicht.
  • Voor ieder moment een passende vorm. Individueel of collectief.
  • Voor iedereen snel en overzichtelijk de juiste leeroplossing.
  • Kies wat het best bij jou past en word de master van je eigen leerdoelen.

We kunnen niet wachten om KlasMastr te introduceren. Daar gaan we je binnenkort alles over vertellen. Maar ben je nu al nieuwsgierig geworden? Of wil je al bespreken wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie? Neem dan contact op met één van onze KlasMastr adviseurs: Kelly, Evelien of Merel. Wordt vervolgd! We houden je op de hoogte.

Kelly.pas@derolfgroep.nl  |  +31611695154

Evelien.hoekstra@derolfgroep.nl  | +31611843294

Merel.verhoeven@derolfgroep.nl  | +31626516201

 

Leren zit nou eenmaal in je hart!