Geschikt voor
Basisschool
NULL
Gepubliceerd op 29 mei 2020 Leestijd 1 min.

Slim aan de slag

Gun jij jezelf de tijd om inspiratie op te doen?

Gun jij jezelf juist in deze tijd een middag om op te laden? Vanaf jouw laptop, tablet of smartphone kun je woensdagmiddag 10 juni deelnemen aan de eerste online variant van Het Nationaal Onderwijs Congres; HNOC online!

Bruikbare ideeën

De vijf sprekers geven je bruikbare ideeën om jouw onderwijs te ontwikkelen. Marcel van Herpen geeft je ideeën voor die momenten waarin je vastloopt. De situaties waarin je niet de leerkracht bent die je wilt zijn. Pepijn Dousi biedt inzichten voor hoe je het toetsen van je leerlingen bij kan laten dragen aan de wil om te leren, in plaats van aan de druk om te moeten presteren. Jessica van der Schalk laat zien hoe je 21ste-eeuwse vaardigheden op een zinnige manier in je onderwijs kunt inzetten en Yvonne Zwart geeft een sessie over leidinggeven in deze tijd. Pedro De Bruyckere neemt je mee in hoe je je onderwijs duurzaam kunt maken, zodat kennis en vaardigheden blijven hangen. Alle sessies zijn inhoudelijk sterk én de volgende dag toepasbaar in jouw onderwijs!

Hoe werkt het?

HNOC online begint om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Ben je om 13.00 uur nog volop aan het werk? Geen probleem, dan schakel je wat later in. Je kiest namelijk zelf aan welke sessies je deelneemt. Alle vijf kan ook! Voor een vaste ticketprijs krijg je een unieke link toegestuurd per email, waarmee je heel eenvoudig aan de middag deel kunt nemen. Leuk extraatje, je krijgt ook een toolkit thuisgestuurd met wat items om de middag tot een feestje te maken.

Gun jij jezelf deze middag vol inspiratie voor jouw rol in het onderwijs? Hopelijk tot 10 juni!

Meer info & tickets