Gepubliceerd op 29 oktober 2020 Leestijd 5 min.
Geschikt voor
Basisschool Kinderopvang
NULL
Gepubliceerd op 29 oktober 2020 Leestijd 5 min.

Slim aan de slag

Vraag nu een gratis Raamtekenweken pakketje aan!

Van 23 november t/m 8 december vieren we de Raamtekenweken! Samen geven we december een slinger en tekenen we de langste raamslinger van de wereld. Om jou kennis te laten maken met de krijtstiften van edding en de simpelheid van het raamtekenen te ontdekken, geven wij 1000 gratis raamtekenweken sample pakketjes weg.

LET OP!! Wegens succes zijn alle raamtekenweken pakketjes op!! Wij danken iedereen voor het enthousiasme en houd onze website goed in de gaten voor een nieuwe actie!

In het pakketje zit een krijtstift en een raamslingersjabloon. Hiermee versier je jouw kantoorruimte, klaslokaal of zelfs de hele school met raamslingers. Daarnaast maak je met dit pakket ook nog eens kan op mooie prijzen. Hoe? Ga naar www.raamtekenweken.com/scholen en ontdek alle informatie over de actie.

Wij geven jou alvast een aantal raamslinger tekentips waarmee jij nog makkelijker een mooie raamslinger op het raam zet.

Tip 1: Gebruik de juiste krijtstiften

Alles wat je nodig hebt voor het tekenen van een raamslinger is een mooi schoon raam en een goede krijtstift. De krijtstiften van edding hebben vloeibaar krijt op waterbasis waardoor je de raamslinger makkelijk met een vochtige doek kunt verwijderen.

Tip 2: Varieer in kleuren

Sinds kort heeft edding haar assortiment uitgebreid met de 4085 krijtstift. Deze gloednieuwe krijtstift met dunne punt is verkrijgbaar in maar liefst 20 kleuren, waaronder feestelijk goud en zilver!

Tip 3: Varieer met verschillende puntdiktes

De edding krijtstiften zijn verkrijgbaar in verschillende puntdiktes. De edding 4090 is de grootste en dikste krijtstift. Hiermee kun je lijnen tekenen van 4 tot zelfs 15 mm. De edding 4095 is de allround krijtstift! Met deze krijtstift kun je lijnen tekenen van 2 tot 3 mm. De laatste en zeker niet de minste, is de nieuwe edding 4085. Met deze krijtstift kun je lijnen teken van 1 tot 2 mm. Deze krijtstift is superfijn om mooie details mee te tekenen.

Tip 4: Maak de krijtstift klaar voor gebruik

Krijtstiften zijn heel eenvoudig in gebruik. Schud de stift goed, haal de dop eraf, zet de punt op een stukje testpapier en pomp voorzichtig een paar keer totdat de punt met inkt is gevuld. Daarna is de stift klaar om mee te tekenen!

Tip 5: Teken aan de juiste kant van het raam

Én de juiste kant van het raam is de binnenkant van het raam. Het zou jammer zijn als de raamslinger na een fikse regenbui van het raam verdwijnt.

Bekijk alle krijtstiften in onze webshop!