Gepubliceerd op 13 november 2020 Leestijd min.
Geschikt voor
Basisschool Kinderopvang
NULL
Gepubliceerd op 13 november 2020 Leestijd min.

Slim aan de slag

Ga aan de slag met onze raamslinger tekentips en win!

Met deze raamslinger tekentips versier jij binnen no-time jouw kantoor, het klaslokaal, het kinderdagverblijf of zelfs de hele school. Daarbij maak je ook nog eens kans op een mooie prijs.

Tip 1: Gebruik een raamtekensjabloon

Om het raamtekenen nog eenvoudiger te maken, heeft edding een aantal mooie Sinterklaas raamslingersjablonen voor je verzameld. Je hoeft alleen het sjabloon uit te printen, op het raam te plakken en over te trekken! Let op: als je de tekening vanaf buiten leesbaar wilt hebben, plak dan de voorbeeldtekening in spiegelbeeld aan de buitenkant. Je kunt de tekening dan van binnen overtrekken.

Tip 2: Houd een papiertje bij de hand

Tijdens het tekenen zul je merken dat de stift soms iets minder inkt af gaat geven. Houd een papiertje bij de hand en pomp een paar keer op het papier, zodat je punt weer goed gevuld wordt.

Tip 3: Van boven naar beneden, van links naar rechts

Werk altijd van boven naar beneden, zodat je de inkt niet uitveegt met je hand. Ben je rechtshandig? Werk dan van links naar rechts. Voor linkshandigen geldt dan natuurlijk precies het tegenovergestelde: van rechts naar links.

Tip 4: Zorg ervoor dat Sint en Piet jouw school of kinderdagverblijf niet vergeten

December is de perfecte maand voor raamtekeningen. Door de korte dagen kun je extra lang genieten van je tekening, want in het donker zijn ze nog mooier! En met een mooie Sinterklaas slinger op het raam, zullen Sint en Piet jouw school of kinderdagverblijf zeker niet overslaan!

Tip 5: Deel jouw raamslinger en maak kans op een mooie prijs!

Wanneer je een raamslinger hebt gemaakt, maak je kans op een mooie prijs voor jouw klas. Hoe deel te nemen aan deze leuke winactie? Ga naar www.raamtekenweken.com/scholen, upload jouw foto en je dingt meteen mee naar de prijs. De actie start op 23 november.

Slinger je met ons mee?

Bekijk alle krijtstiften in onze webshop!

Wil je nog meer tips? Bekijk dan onze eerste blog.